window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-126695368-1');
Loading...
Zgodba KUPA2019-01-29T12:31:01+00:00

V KUPA razkrivamo sistemske izzive in komunikacijske odklone. In zakaj to počnemo? Ker smo na podlagi 30-letnih izkušenj v komuniciranju, od tega polovico v množičnih medijih in polovico v podjetništvu, še kako prepričani, da je KUDO prvi pogoj za dolgoročen uspeh podjetja. Kajti le v komunikacijsko ugodnem delovnem okolju lahko “uspevajo” zadovoljni zaposleni, ki “ustvarjajo” zadovoljne stranke. Vse ostalo je manipulacija na kratek rok.

Na uvodne zavrnitve ob ponudbi komunikacijskih usposabljanj, češ, saj tega ne potrebujemo, smo odgovorili z dodatnimi storitvami: kvalitativnimi raziskavami KUPA.  Zdaj vam ponujamo troje: lahko samo komunikacijsko usposabljanje, lahko samo raziskave Prvi vtis, Skriti kupec, KUDO in Balkanski trgi. Ali pa preplet obojega!

Izdelali smo splošne KUPA programe za učinkovito komuniciranje, upravljanje časa, vodenje ljudi in izvajanje projektov. Program KUDO 21 zajema tako rekoč vsa področja komuniciranja, ki vplivajo na poslovne izide organizacij ne glede na dejavnost in lastništvo. Na podlagi izkušenj smo pripravili posebne komunikacijske programe za posamezne dejavnosti: energetika, komunala, trgovina, turizem, javni sektor, idr.

Sodelujemo s tistimi, ki se pomena pravočasne zaznave sistemskih izzivov zavedajo, so se pripravljeni o njih pogovoriti, prisluhniti našim predlaganim rešitvam in so za komunikacijsko usposabljanje pri odpravljanju odklonov pripravljeni vlagati v svoje ljudi. Verjamemo v KUDO. Če verjamete tudi vi, potem … Ja, potem lahko svet, tudi v velikih in majhnih ter srednjih poslovnih sistemih skupaj obračamo na bolje.

Za boljšo komunikacijo, za boljše odnose, za boljši sistem! To je naše vodilo. Če se v njem prepoznate, bomo veseli sodelovanja z vami!

Povpraševanje
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Nastavitve Se strinjam

Analitični piškotki

Piškotki za statistiko pomagajo lastnikom spletnih strani razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran tako, da anonimno zbirajo in javljajo informacije. Ta spletna stran uporablja Google Analytics za zbiranje anonimnih informacij, kot so število obiskovalcev mesta in najbolj priljubljene strani. Ohranjanje tega piškotka nam pomaga izboljšati našo spletno stran.

Piškotki Google Maps in Facebook

Spletna stran uporablja zemljevid Google Maps, v kolikor želite, da se vam prikažejo Google Maps zemljevidi, morate le to predhodno odobriti. V kolikor želite dovoliti piškotke Facebook, le to ustrezno označite.

Sistemski piškotki

Sistemski piškotki so obvezni – ne more biti razveljavljeno. Zahtevani piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno. Piškotki za namestitve pomagajo spletni strani, da si ta zapomni informacije, ki spremenijo, na kakšen način se spletna stran obnaša ali izgleda, kot vaš priljubljeni jezik ali regijo, v kateri ste.