window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-126695368-1');

Svetovanje

» Svetovanje
Svetovanje2018-10-04T14:46:06+00:00

Individualna svetovanja nudimo menedžerjem, vodjem in izbranim sodelavcem v posamezni organizaciji ter tudi fizičnim osebam. Tovrstna komunikacijska usposabljanja in menedžerska svetovanja opravljamo na podlagi formalne izobrazbe ter 30-letnih izkušenj v komuniciranju in podjetništvu, na podlagi vodenja ekip tako v zasebnem in javnem sektorju.

Za podjetja

Na podlagi opravljene raziskave Prvi vtis in komunikacijskih izobraževanj podrobneje spoznamo tudi sistemske izzive in komunikacijske odklone. Zato lahko posameznim naročnikom naših storitev ponudimo tudi individualno svetovanje z iskanjem ustreznih rešitev za sistemske izzive in komunikacijske odklone na ravni vodij oddelkov, sektorjev, služb in vrhnjega menedžmenta. Sodelovanje poteka na podlagi sklenjene pogodbe za obdobje najmanj 6 mesecev z dogovorjenimi kazalci merjenja uspešnosti.

Dogovorite se za sestanek

Za osebe

Sodelovanje s posamezniki v naši poslovni enoti v Celju ali na lokaciji po dogovoru z vami poteka na podlagi individualnih svetovalnih ur, ki jih ovrednotimo v okviru prvega sestanka glede na dinamiko, obseg in vsebino svetovanja. Področje sodelovanja dorečemo glede na vaše potrebe in želje: krizno komuniciranje, nastopanje v javnosti, komuniciranje z mediji, moje komuniciranje in odnosi, obvladovanje stresa z energetskimi vajami…  Konkretno komunikacijsko vsebino dorečemo na prvem brezplačnem seznanitvenem sestanku.

Dogovorite se za sestanek
Povpraševanje
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Nastavitve Se strinjam

Analitični piškotki

Piškotki za statistiko pomagajo lastnikom spletnih strani razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran tako, da anonimno zbirajo in javljajo informacije. Ta spletna stran uporablja Google Analytics za zbiranje anonimnih informacij, kot so število obiskovalcev mesta in najbolj priljubljene strani. Ohranjanje tega piškotka nam pomaga izboljšati našo spletno stran.

Piškotki Google Maps in Facebook

Spletna stran uporablja zemljevid Google Maps, v kolikor želite, da se vam prikažejo Google Maps zemljevidi, morate le to predhodno odobriti. V kolikor želite dovoliti piškotke Facebook, le to ustrezno označite.

Sistemski piškotki

Sistemski piškotki so obvezni – ne more biti razveljavljeno. Zahtevani piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno. Piškotki za namestitve pomagajo spletni strani, da si ta zapomni informacije, ki spremenijo, na kakšen način se spletna stran obnaša ali izgleda, kot vaš priljubljeni jezik ali regijo, v kateri ste.