INDIVIDUALNA SVETOVANJA in/ali COACHING S PODROČJA KOMUNICIRANJA IN ODNOSOV –  na daljavo ter na sedežu KUPA v Celju

Individualna svetovanja nudimo menedžerjem, vodjem in izbranim sodelavcem v posamezni organizaciji ter tudi fizičnim osebam. Tovrstna komunikacijska usposabljanja in menedžerska svetovanja opravljamo na podlagi formalne izobrazbe ter 30-letnih izkušenj v komuniciranju in podjetništvu, na podlagi vodenja ekip tako v zasebnem in javnem sektorju.

Vsa individualna svetovanja ter coaching izvajamo v KUPA komunikacije osebno in tudi na daljavo, prek ZOOM aplikacije. Pri svetovanju na daljavo lahko izberete 3 pakete:

OSNOVNI PAKET

Osnovni zajema 4 x 1 uro (60 min)  pogovora s svetovanjem s področja komuniciranja in odnosov – na daljavo.  Cena: 200 EUR (z DDV). Ob vašem povpraševanju po telefonu 041 640 458 ali prek e-naslova biserka@kupa.si  določimo termin prve uvodne ure, pred katerim poravnate znesek v celoti.

NADALJEVALNI PAKET

Po osnovnih 4-ih srečanjih lahko izberete nadaljevanje individualnega svetovanja in /ali coachinga s področja komuniciranja in odnosov – na daljavo. To pomeni, da zakupite kvoto najmanj 4 ur z opcijo dogovorjene dosegljivosti od ponedeljka do sobote. Pokličete torej po potrebi.

KOMBINIRAN PAKET

Ta paket individualnega svetovanja in /ali coachinga s področja komuniciranja in odnosov zajema kombinacijo sodelovanja na daljavo z osebnim stikom na sedežu KUPA v Celju ali na sedežu vašega podjetja. Vključuje 4 ure na daljavo ter 4 ure interpersonalne komunikacije v živo (na sedežu v Celju ali po dogovoru na lokaciji vašega podjetja; pri tem se potni stroški obračunajo posebej).

Če ne želite izbrati nobenega od predlaganih paketov se seveda lahko odločite za posamezno uro. Cena je 100 EUR (z DDV). Ob vašem povpraševanju določimo skupaj sprejemljiv termin, s plačilom ure si rezervirate termin.

Za podjetja

Na podlagi opravljene raziskave Prvi vtis in komunikacijskih izobraževanj podrobneje spoznamo tudi sistemske izzive in komunikacijske odklone. Zato lahko posameznim naročnikom naših storitev ponudimo tudi individualno svetovanje z iskanjem ustreznih rešitev za sistemske izzive in komunikacijske odklone na ravni vodij oddelkov, sektorjev, služb in vrhnjega menedžmenta. Sodelovanje poteka na podlagi sklenjene pogodbe za obdobje najmanj 6 mesecev z dogovorjenimi kazalci merjenja uspešnosti.

Za osebe

Sodelovanje s posamezniki v naši poslovni enoti v Celju ali na lokaciji po dogovoru z vami poteka na podlagi individualnih svetovalnih ur, ki jih ovrednotimo v okviru prvega sestanka glede na dinamiko, obseg in vsebino svetovanja. Področje sodelovanja dorečemo glede na vaše potrebe in želje: krizno komuniciranje, nastopanje v javnosti, komuniciranje z mediji, moje komuniciranje in odnosi, obvladovanje stresa z energetskimi vajami…  Konkretno komunikacijsko vsebino dorečemo na prvem  seznanitvenem sestanku.

Povpraševanje