Logo
Facebook
Google+
https://www.kupa.si/skriti-kupec-kot-nujna-povratna-informacija">
Twitter
YouTube

Skriti kupec kot nujna povratna informacija!

Zaupanje je pomembno. Nadzor tudi!

Spoštovani direktor/predsednik uprave/vodja kadrovske službe, marketinga – odločevalci v podjetju torej!

Prepričani ste, da imate odličen izdelek/storitev, pa vendarle bi si želeli še boljših prodajnih rezultatov. Sprašujete se: »Kako dela naša prodajna ekipa na terenu? Kakšen vtis imajo kupci ob prvem stiku z našim podjetjem? Ali res »prisluhnem« povratnim informacijam zaposlenih, ki so prvi v stiku z našimi strankami in potencialnimi kupci?«

Dobri ste. Morda celo odlični. Ampak radi bi bili še boljši! Tudi v tem primeru se odločite za raziskavo SKRITI KUPEC.

Zakaj bi naročili našo storitev: SKRITI KUPEC?

Zato, ker niste »muha«, ki bi izvajanje poslov v skladu s standardi podjetja lahko nenehno nadzorovali. Zaupanje je nujno potrebno, vendar nadzor občasno nikakor ne škodi. Težko boste ugotovili, zakaj je prodajalec pralnega stroja v Ljubljani zamočil, prodajalki v Celju pa ga je isti stranki uspelo prodati?!

Povratna informacija neobremenjene tretje osebe je lahko ključna za vaš poslovni uspeh. V fazi torej, ko se ne ukvarjate z reklamacijami nezadovoljnih strank in z negativno publiciteto v javnosti. Tudi manjši popravki in izboljšave, ki jih zaznamo ter vam jih predlagamo, lahko ustvarijo čudeže. Takšne, ki vplivajo na vaše poslovne izide!

Kdaj je pravšnji čas, da se za vas prelevimo v SKRITEGA KUPCA?

Vedno! Skriti kupec po metodi KUPA je primeren izbor za vse vrste produktov in storitev takrat, ko še nimate nobenih težav in bi preprosto radi preverili, »kako dobri smo na terenu«. In tudi takrat, ko že imate občutek, da so povratne informacije »prikrojene, olepšane, nepopolne«. V prvem primeru preventiva, v drugem nujne informacijo za učinkovito kurativo!

Pokličite za sestanek, pošljite povpraševanje

Končna cena je odvisna od obsega (število izdelkov, storitev, ki jih vzamemo “pod drobnogled), časa oziroma roka izvedbe raziskave na terenu med ciljno javnostjo in dogovorjene vloge izvedbe dela skritega kupca (npr. morebitni stroški potovanja v tujino ali nočitev v primeru storitvenih dejavnosti, ipd.). Cena je konkurenčna in izvedba v skladu s standardi in etičnimi merili za skrivne kupce.

Ob naročilu – zanj se praviloma dogovorimo na podlagi vašega vabila na sestanek – se na podlagi predračuna (ali avansnega računa) poravna prvi del pogodbeno dogovorjene vsote za izvedbe raziskave Skriti kupec, in sicer v višini 50{b4f35d0866def24edee2e454405ed6661e861a9297b2086d54bb7af4cf59f59e} končne vsote (plus ddv) pred začetkom dela. Preostali del zneska poravnate v 7 dneh po dostavi rezultatov v obliki pisnega gradiva. V ceno je vselej vključena tudi opcija ustne predstavitve izsledkov, ki jih vodstveni ekipi predstavimo v obliki Power Point prezentacije v roku 1 meseca po opravljeni raziskavi, in sicer na želen datum (dan in uro) naročnika.

Za sestanek ali preliminarno povpraševanje pokličite na 041 640 458 ali pišite na e-naslov: biserka.povse@telemach.net ali s klikom na spodnjo PRIJAVO izpolnite vse potrebne podatke za kontakt. V rubriki udeleženci zapišite svoje kontaktne podatke, v rubriki vprašanja pa vse, kar vas zanima glede izvedbe skritega kupca. Namignite tudi vaš termin za datum sestanka.V 24-urah vam odgovorimo: odpišemo na vaš e-naslov in (ali) pokličemo.

 

Prijavnica

Naziv podjetja (obvezno)

Naslov (obvezno)

Elektronska pošta (obvezno)

Glavna dejavnost

Zavezanec za DDV

Davčna številka (obvezno)

Udeleženci (obvezno)
Prosimo, da vpišete ime, priimek, delovno mesto, elektronsko pošto in telefon vsakega udeleženca.

Strinjam se, da KOMUNIKACIJE KUPA Biserka Povše Tašić, s.p. podatke, ki sem jih posredoval-a shranjuje, obdeluje in uporablja z namenom obveščanja o seminarjih, ugodnostih in o drugih informacijah

Vprašanja, ki jih zastavljam vnaprej

Želim prejemati novice E-kupa

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

© Kupa komunikacije 2015