Logo
Facebook
Google+
https://www.kupa.si/raziskave">
Twitter
YouTube

KUPA raziskave

PRVI VTIS – Vas zanima, kako osebno s komunikacijskega, marketinškega in prodajnega vidika zaznavamo vašo organizacijo? Potem je Prvi vtis vaša prava izbira.

SKRITI KUPEC – Bi radi preverili kakovost delovanja vaših zalednih služb, kako “to počne konkurenca”, izpolnjevanje vaših delovnih navodil …? Potem je raziskava Skriti kupec, ki jo izpeljemo v sodelovanju z našimi zunanjimi sodelavci (usposabljajo se prek eKUPA portala) vaša odlična odločitev.

KLIMA V PODJETJU – Si upate preveriti, kaj sodelavci mislijo o vašem vodenju podjetja, kako se počutijo, kako komunicirajo med seboj, kaj bi vam radi sporočili, da bi bila organizacija še bolj poslovno konkurenčna, delovno okolje pa še bolj prijetno? Pokličite nas. Na podlagi našega vprašalnika in njegove obdelave vam v sodelovanju s strokovnjaki ponudimo odgovore, ob katerih ne morete ostati “hladni”.

BALKANSKI TRGI – Več kot 20-letne komunikacijske in poslovne  izkušnje s trgi Balkana in poznavanje območja nekdanje Jugoslavije je zagotovo prednost – to sta zagotovo ključni prednosti, ko za vas preverjamo kakovost izvajanja storitev vaše konkurence, poslovnih partnerjev ali sodelavcev. V pomoč nam je Prvi vtis!

Štiri vrste raziskav pripravljamo sami in v sodelovanju s poslovnimi partnerji v Sloveniji ter na Balkanu.

Bi se želeli o 4 vrstah raziskave KUPA pogovoriti z nami?
Tukaj smo zaradi vas. Prisluhnemo, sprašujemo, svetujemo. Na podlagi tega, kar nam pove teren! In na podlagi dolgoletnih izkušenj in specifičnih znanj v komuniciranju.

slider-background5

biserka.povse.tasic@outlook.com 

© Kupa komunikacije 2015