Logo
Facebook
Google+
https://www.kupa.si/organizacija-2">
Twitter
YouTube

Organizacija dogodkov

img_2570

V KUPA organiziramo vsebinsko zanimive in aktualne poslovne, gospodarske, politične dogodke po naši izbiri ali po dogovoru z vami. V KUPA pripravimo scenarij in poskrbimo za izvedbo promocije vašega podjetja in novih izdelkov/storitev.

Nudimo vam poseben produkt: Motivacijsko usposabljanje za vodje v posebnem KUDO – komunikacijsko ugodnem delovnem okolju: v graščini, na planini, več sto metrov pod zemljo ali več sto metrov v srednjegorju

Decembrski motivacijski zaključek poslovnega leta 2017 ali januarski motivacijski začetek poslovanja v letu 2018?! Vaša odločitev – naša izvedba!

Naj bo prijetno in koristno. Privoščite sebi in sodelavcem najprej nekaj koristnih dodatnih znanj in spretnosti v okviru krajšega komunikacijskega seminarja,ki ga vsebinsko pripravimo glede na vaše potrebe. “Izobraževanju” sledi druženje ob razvajanju brbončic v prav posebnem KUDO – komunikacijsko ugodnem delovnem okolju, kjer sproščeno lahko mimogrede v prijetnem vzdušju “obdelate” še kakšen poslovni izziv. Primerno za skupino do 25 udeležencev.

Opcija 1: Popoldanski 4-urni seminar + srednjeveška grajska večerja (lokacija: Nazarje)

Opcija 2: V rovu več sto metrov pod zemljo v Muzeju premogovništva (lokacija: Velenje)

Opcija 3: Doživetje na mozirski planini + 4-urni seminar (lokacija: Mozirje)

Vas zanima več? Povpraševanje pošljite na: biserka.povse.tasic@outlook.com ali pošljite spletno prijavnico in si rezervirajte termin in izberite opcijo, ki vas zanima. Poklicali vas bomo, se dogovorili za sestanek in vaše koristno ter prijetno druženje s sodelavci izpeljali v KUPA stilu – kakovostno, ustvarjalno, podjetno in aktivno!

 

 

© Kupa komunikacije 2015