window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-126695368-1');

O KUPI

» O KUPI
O KUPI2019-02-14T21:55:17+00:00

Podatki o podjetju

  • KUPA KOMUNIKACIJE, BISERKA POVŠE TAŠIĆ S.P.

  • Davčna številka SI: 91070015
  • Matična številka: 6833241000
  • Naslov: Šolska ulica 35, Mozirje, 3330 Mozirje
  • PE Celje: Trubarjeva 59A, 3000 Celje

Ekipa

Biserka Povše Tašić – svetovalka za boljše komuniciranje, boljše odnose, boljši sistem. 

                           Zdravimo komunikacijske odklone, rešujemo sistemske izzive!

Svetovalka vodilnim v podjetjih tudi na podlagi KUPA raziskav.
Svetovanje posameznikom, ki se soočajo z izzivi v komuniciranju.

Po izobrazbi sem univ. dipl. novinarka, dobrih 15 let izkušenj imam v medijih (od dopisnice RTV z Balkana v 90-ih letih do odgovorne urednice Novega tednika v obdobju 2011-2014) ter prav tako dobrih 15 let na področju vodenja ekipe v zasebnem in javnem sektorju ter v piaru, marketingu in organizaciji poslovnih dogodkov v vlogi podjetnice. Sem soavtorica dveh zbornikov o Balkanu ter avtorica knjige Moja pot: Start-upi za vse življenje. KUPA komunikacije sem ustanovila aprila 2015, od junija 2017 z družino živim in delam v Celju, kjer je na Trubarjevi 59a tudi poslovna enota KUPA.

Projektni sodelavci

V KUPA sodelujemo s poslovnimi partnerji v vlogi projektnih sodelavcev na različnih področjih:

Matjaž Lenhart, mag. rač. in inf. tehnol. je lastnik podjetja SOLITUS plus, po izobrazbi magister računalništva in informacijskih tehnologij  – avtor vseh računalniških storitev in projektov za izvedbo kvalitativnih raziskav in anketiranja ter spletne učilnice e-KUPA.

Pri  raziskavah sodelujemo tudi z dr. Melito Moretti, ki je doktorirala na področju organizacijskih znanosti na temo trajnostne rabe energetskih virov na Univerzi na Primorskem. Njeno raziskovalno, razvojno in strokovno delo je usmerjeno na področje managementa, managementa znanja, marketinga in prodaje.

Pri terenskem delu izvajanja kvalitativnih raziskav in anketiranj sodelujemo ta hip z več kot 100 zunanjimi, občasnimi sodelavci. V terensko delo jih vključujemo glede na področje dela naročnika raziskave. Pri statističnem delu interpretacije rezultatov sodelujemo tudi s profesorji matematike ter statistike.

Povpraševanje
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Nastavitve Se strinjam

Analitični piškotki

Piškotki za statistiko pomagajo lastnikom spletnih strani razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran tako, da anonimno zbirajo in javljajo informacije. Ta spletna stran uporablja Google Analytics za zbiranje anonimnih informacij, kot so število obiskovalcev mesta in najbolj priljubljene strani. Ohranjanje tega piškotka nam pomaga izboljšati našo spletno stran.

Piškotki Google Maps in Facebook

Spletna stran uporablja zemljevid Google Maps, v kolikor želite, da se vam prikažejo Google Maps zemljevidi, morate le to predhodno odobriti. V kolikor želite dovoliti piškotke Facebook, le to ustrezno označite.

Sistemski piškotki

Sistemski piškotki so obvezni – ne more biti razveljavljeno. Zahtevani piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno. Piškotki za namestitve pomagajo spletni strani, da si ta zapomni informacije, ki spremenijo, na kakšen način se spletna stran obnaša ali izgleda, kot vaš priljubljeni jezik ali regijo, v kateri ste.