window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-126695368-1');

Nepremičnine

» Nepremičnine
Nepremičnine2018-10-08T18:28:28+00:00

Zakaj bi sodelovali z nami?

Pri nepremičninah posredujemo drugače, in sicer »butično«. To pomeni, da posredujemo za stranke, ki nam kot edini nepremičninski agenciji zaupajo, da bomo na podlagi podpisane pogodbe nepremičnino prodali po ceni, ki bo na trgu sprejemljiva in poštena. Prihranimo vam čas in kot agencija z zavarovanjem pri Zavarovalnici Triglav ter v sodelovanju s pravnimi strokovnjaki zagotovimo varen posel tako za prodajalca kot kupca.

Sporočite nam kaj kupujete ali prodajate. In dogovorimo se za obisk.
Pišite na: info@kupa.si 

Biserka Povše Tašić, št. izkaznice: 0075200774

Predrag Tašić, št. izkaznice: 0180901781

Prenos dokumentacije:

Splošni pogoji poslovanja
Pogodba o posredovanju
Potrdilo o ogledu

Spremljajte nas na facebooku

Ponudba nepremičnin

  • Hiše
  • Parcele
  • Poslovni prostori
  • Stanovanja
Povpraševanje
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Nastavitve Se strinjam

Analitični piškotki

Piškotki za statistiko pomagajo lastnikom spletnih strani razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran tako, da anonimno zbirajo in javljajo informacije. Ta spletna stran uporablja Google Analytics za zbiranje anonimnih informacij, kot so število obiskovalcev mesta in najbolj priljubljene strani. Ohranjanje tega piškotka nam pomaga izboljšati našo spletno stran.

Piškotki Google Maps in Facebook

Spletna stran uporablja zemljevid Google Maps, v kolikor želite, da se vam prikažejo Google Maps zemljevidi, morate le to predhodno odobriti. V kolikor želite dovoliti piškotke Facebook, le to ustrezno označite.

Sistemski piškotki

Sistemski piškotki so obvezni – ne more biti razveljavljeno. Zahtevani piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno. Piškotki za namestitve pomagajo spletni strani, da si ta zapomni informacije, ki spremenijo, na kakšen način se spletna stran obnaša ali izgleda, kot vaš priljubljeni jezik ali regijo, v kateri ste.