Logo
Facebook
Google+
https://www.kupa.si/kupa-nepremicnine">
Twitter
YouTube

Kupa Nepremičnine

KUPA kot družinsko podjetje je  decembra 2015 poslovno dejavnost s področja komunikacij razširilo še na nepremičninsko posredovanje.

K-kakovost, U-ustvarjalnost, P-podjetnost, A-akcija – to so značilnosti našega dela tudi na tem področju poslovanja. Vsakdo bi rad ob prodaji nepremičnine iztržil največ. Mi vam povemo, če je vaša cena realna in nepremičnina kakovostno, v pravnem smislu in dejanskem stanju, pripravljena za prodajo na trgu. Vrednost svoje nepremičnine bi radi zvišali tudi s kakšno zlato kljuko, vendar štejeta predvsem emšo in lokacija. Pri prodaji in trženju ustvarjalnost tiči drugje. In ko že sprejmete, da veliko hišo, v kateri so odrasli otroci, zamenjate za manjši dom, si seveda želite predvsem akcije. Tudi pri nakupu rabljenega stanovanja bi se radi čimprej vselili v obnovljeno. Pri tem vam podjetno pomagamo z našimi poslovnimi partnerji-izvajalci del pri obnovi vašega novega doma. Sodelujemo z drugimi nepremičninskimi agencijami, zato nismo omejeni na ozko območje, čeprav smo ta hip najbolj na tekočem s ponudbo Šaleške in Zgornje Savinjske doline ter Celjske kotline.

Nepremičninsko svetovanje

Veliko lastnikov nepremičnin se odloča za samostojno prodajo. Vsem, ki izberete to pot ponujamo nepremičninsko svetovanje tako glede ureditve potrebne dokumentacije kot same ocene vrednosti nepremičnin in drugih potrebnih storitev za varno prodajo/nakup. Cena naše svetovalne nepremičninske storitve je odvisna od obsega pisno naročenih in dogovorjenih storitev. Za več informacij pokličite: 040 453 189 (Predrag Tašić) ali pišite na: nomit@t-1.si

 

 

© Kupa komunikacije 2015