KUDO kartice za samostojno usposabljanje

Kontaktni obrazec

1. KUDO kartice 21 

so poseben program KUPA komunikacije za usposabljanje. Lahko jih koristite tudi povsem samostojno za krepitev odnosov v ekipi, kot motivacijsko izhodiščno temo na sestankih ter za viharjenje možganov ob posameznih komunikacijskih izzivih.

Zadnja stran kartice je namenjena pisanju opomb, v KUPA komunikacije jih uporabljamo tudi kot poslovno darilo. Na vašo željo naš logotip izpustimo, lahko natisnete svojega in svoje poslovne prijatelje, znance ter sodelavce obdarite s pravo dozo učinkovitega komuniciranja.  Cena posameznega svežnja v posameznem jeziku znaša: 22 evrov (brez ddv). Kartice v slovenščini so na zalogi, v nemščini in angleščini jih natisnemo na podlagi naročila. Za več kot 3 izvode KUDO kartic vam izdamo avansni račun in vam jih dostavimo v 3 dneh po plačilu na vaš naslov. Poštnina oziroma strošek dostave se obračuna po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Kontaktni obrazec

2.  Prebojna pogajanja

Kako imeti prav in to isto, torej imeti prav dopustiti tudi sogovorniku. Zato, da bosta na koncu oba zadovoljna z rezultatom pogajanj? To je zagotovo izziv v našem vsakdanjem življenju, tako doma kot na poslu. Seveda pa so prav prebojna pogajanja, kjer pridobita obe v pogovor vpleteni strani, ključnega pomena za prodajnike.

 

Kontaktni obrazec

3. Vodenje

Seveda je velika razlika, če o vodenju govorimo s tistimi, ki že imajo kilometrino na tem področju ter s povsem sveže imenovanimi vodji. Ta segment kartic je namenjen tistim, ki o vodenju sodelavcev že kaj vedo in so pripravljeni izboljšati svoj stil vodenja. Prav tako pa novim vodjem, ki jim bo pri navdihovanju in motiviranje lahko v pomoč znanje nekaterih tehnik in poznavanje vsebine motivacijskih kartic.

Kontaktni obrazec

4. Upravljanje časa

Če odmislimo kvantno fiziko in morda še transurfing, torej obstoj različic v prostoru, kjer včeraj-danes-jutri ne igrajo bistvene vloge, ker je vse “zdaj” potem lahko ugotovimo, da je čas zelo velik stresor in tako kot ga dojemamo v vsakdanjem življenju predstavlja veliko preglavic ljudem na različnih delovnih mestih. Klasični spiski obveznosti so preteklost, znanje o tem, kako izpraznimo glavo in pametno uporabimo različna časovna okna, pa sedanjost. Vključno z zavedanjem, da ne puščamo za seboj “na pol dokončanih opravil”.

 

Kontaktni obrazec

5. Skram ali Gruč

Agilna tehnika, po kateri se projektov lotimo drugače, kot to počnemo na tradicionalen način. Hkrati je to tudi oblika vodenja samoorganiziranega tima, ki ob pomoči skrbnika izdelka, na podlagi uporabniških zgodb, z asistenco mojstra skrama ali projektnega menedžerja, na koncu z veliko komunikacije, prilagajanja spremembam in z revizijo svojega dela stranki/naročniku dostavi izdelek po njegovi meri. V izogib izgovorom “koliko delamo, a ne naredimo, kar bi morali” je tudi tehnika dnevnik Skram sestankov… Spoznajte to orodje s pomočjo KUDO kartic, ki so vam lahko v pomoč tudi pri izvedbi našega istoimenskega seminarja v živo.

   

Kontaktni obrazec
Povpraševanje