window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-126695368-1');

KUDO kartice

» KUDO kartice
KUDO kartice2018-10-04T14:25:31+00:00

KUDO kartice 21

Naročilnica

KUDO kartice 21  so poseben program KUPA komunikacije za usposabljanje. Lahko jih koristite tudi povsem samostojno za krepitev odnosov v ekipi, kot motivacijsko izhodiščno temo na sestankih ter za viharjenje možganov ob posameznih komunikacijskih izzivih.

Zadnja stran kartice je namenjena pisanju opomb, v KUPA komunikacije jih uporabljamo tudi kot poslovno darilo. Na vašo željo naš logotip izpustimo, lahko natisnete svojega in svoje poslovne prijatelje, znance ter sodelavce obdarite s pravo dozo učinkovitega komuniciranja.  Cena posameznega svežnja v posameznem jeziku znaša: 22 evrov (brez ddv). Kartice v slovenščini so na zalogi, v nemščini in angleščini jih natisnemo na podlagi naročila. Za več kot 3 izvode KUDO kartic vam izdamo avansni račun in vam jih dostavimo v 3 dneh po plačilu na vaš naslov. Poštnina oziroma strošek dostave se obračuna po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Povpraševanje
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Nastavitve Se strinjam

Analitični piškotki

Piškotki za statistiko pomagajo lastnikom spletnih strani razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran tako, da anonimno zbirajo in javljajo informacije. Ta spletna stran uporablja Google Analytics za zbiranje anonimnih informacij, kot so število obiskovalcev mesta in najbolj priljubljene strani. Ohranjanje tega piškotka nam pomaga izboljšati našo spletno stran.

Piškotki Google Maps in Facebook

Spletna stran uporablja zemljevid Google Maps, v kolikor želite, da se vam prikažejo Google Maps zemljevidi, morate le to predhodno odobriti. V kolikor želite dovoliti piškotke Facebook, le to ustrezno označite.

Sistemski piškotki

Sistemski piškotki so obvezni – ne more biti razveljavljeno. Zahtevani piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno. Piškotki za namestitve pomagajo spletni strani, da si ta zapomni informacije, ki spremenijo, na kakšen način se spletna stran obnaša ali izgleda, kot vaš priljubljeni jezik ali regijo, v kateri ste.