window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-126695368-1');
Kontakt2018-10-04T14:24:03+00:00

Pokličite nas

041 640 458

Dosegljivi smo od 8.00 do 20.00 ure. Če bomo zasedeni, vas pokličemo nazaj!

041 640 458

Pišite nam

biserka@kupa.si

In odgovorili vam bomo v 24-ih urah

biserka@kupa.si

Obiščite nas

dogovorite se za sestanek

Dogovorite se za sestanek z nami.

PE Celje: Trubarjeva 59 a


KUPA raziskaveKUPA programeKUPA nepremičnine


danePlačilo na podlagi predračunaPlačilo po e-računu (30 dni)


dane


Biserkin čvekKomunikacijski odkloni in sistemski izziviKUPA bodiceSpodbudne zgodbeVse kategorije


dane


dane

Za boljšo komunikacijo, za boljše odnose, za boljši sistem!
KUPA – kakovostno, ustvarjalno, podjetno, aktivno!

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politika zasebnosti.
I Accept

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Nastavitve Se strinjam

Analitični piškotki

Piškotki za statistiko pomagajo lastnikom spletnih strani razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran tako, da anonimno zbirajo in javljajo informacije. Ta spletna stran uporablja Google Analytics za zbiranje anonimnih informacij, kot so število obiskovalcev mesta in najbolj priljubljene strani. Ohranjanje tega piškotka nam pomaga izboljšati našo spletno stran.

Piškotki Google Maps in Facebook

Spletna stran uporablja zemljevid Google Maps, v kolikor želite, da se vam prikažejo Google Maps zemljevidi, morate le to predhodno odobriti. V kolikor želite dovoliti piškotke Facebook, le to ustrezno označite.

Sistemski piškotki

Sistemski piškotki so obvezni – ne more biti razveljavljeno. Zahtevani piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno. Piškotki za namestitve pomagajo spletni strani, da si ta zapomni informacije, ki spremenijo, na kakšen način se spletna stran obnaša ali izgleda, kot vaš priljubljeni jezik ali regijo, v kateri ste.