Logo
Facebook
Google+
https://www.kupa.si/knjiga">
Twitter
YouTube

Knjige

O KNJIGAH KUPA KOMUNIKACIJE

Konec oktobra 2017 je izšla knjiga Slovenija, Balkan, Evropa po meri živali ali človeka.
Aprila 2015 je izšla knjiga Moja pot: Start-upi za vse življenje.

Osnovni podatki o knjigi: Slovenija, Balkan, Evropa po meri živali ali človeka

Slovenija_Evropa_Balkan_ovitek_tisk

 

Avtor: Predrag Tašić
Založnik: KUPA komunikacije, Biserka Povše Tašić
Lektorica: Tanja Drolec
Grafična priprava: Jana Janko
Tisk: Evrografis, oktober 2017, Maribor
Format A5, mehka vezava, obseg: 300 strani
Cena knjige je 29,90 evrov (z 9,5{b4f35d0866def24edee2e454405ed6661e861a9297b2086d54bb7af4cf59f59e} DDV)

Osnovni podatki o knjigi: Moja pot: Start-upi za vse življenje

naslovnica .indd
Avtorica: Biserka Povše Tašić
Založnika: Grafika Gracer
Lektorica: Tanja Drolec
Grafična priprava: Andreja Balja
Tisk: Grafika Gracer, april 2015, Celje
Format A5, mehka vezava, obseg:220 strani
Cena knjige 15,00 evrov (z 9,5DDV)

Knjige KUPA komunikacije lahko naročite tako, da izpolnete spodnjo naročilnico ali podatke o naročniku in plačniku posredujete na spodnji e-naslov.  Stroški poštnine za dostavo znašajo 2,5 evrov za območje Slovenije ob naročilu do 3 izvodov. Dostava knjige po povzetju ni možna. Ob pravilno oddanem naročilu prek spletne prijavnice ali z naročilom na e-naslov: biserka.povse@telemach.net vam izdamo predračun in po plačilu posredujemo knjigo z izvodom originalnega plačanega računa. Le v primeru javnega sektorja izdamo e-račun s 30-dnevno valuto in knjigo posredujemo naročniku takoj po prejemu naročilnice.

Naročilo knjige

Izberite knjigo (obvezno)

Število naročenih izvodov (obvezno)

Ime in priimek naročnika/naziv podjetja (obvezno)

Naslov (obvezno)

Kontaktna oseba

Elektronska pošta (obvezno)

Izberite način plačila (obvezno)

Če bi nam želeli ob naročilu še kaj sporočiti, vnesite sporočilo tukaj:

O VSEBINI KNJIG

O vsebini knjige Slovenija, Balkan, Evropa po meri živali ali človeka avtor Predrag Tašić pravi:” Slovenijo, Balkan in Evropo spremenijo na bolje le izobraženi posamezniki, ljudje, ki ne verjamejo v črno-belo resnico, ampak se iz dneva v dan učijo in poskušajo priti do novih drobtinic na poti spoznanja tistega, za kar bi rekli, da je najbolj blizu resnice. Komu ni v interesu takšno obnašanje oziroma nenehno izobraževanje človeka? Poleg drznih in provokativnih odgovorov na podlagi desetletij dela v novinarstvu in podjetništvu ter življenja na Balkanu in v Sloveniji, tudi z dediščino piarovca v zadnji jugoslovanski vladi Anteja Markovića, pisec sebi in bralcu zastavlja veliko vprašanj in ponuja na mnoga tudi odgovore, s katerimi se ne boste nujno strinjali. V razmislek pa vam bodo zagotovo. “Ali res verjamem, da se Slovenija in dežele, nastale na ozemlju bivše Jugoslavije, lahko spremenijo na bolje? S tem mislim, da bi postale dežele, ki bodo predvsem skrbele za svoje prebivalstvo in njegovo srečo ter zadovoljstvo; bolj točno povedano za srečo in zadovoljstvo vsakega posameznika, ne samo elite in njenih vernikov. V tem trenutku bi bil moj odgovor negativen, medtem ko je grški  filozof Heraklit (535-475 pr.n.št.)rekel: »Vse teče, vse se spreminja.« /Panta rei/. Možno je, da bodo nekoč v prihodnosti prišli drugi časi, v katerih bo tudi ta knjiga, ki je pred vami, postala orožje za tiste, ki bodo želeli svojo državo in svet spremeniti v nekaj boljšega od tistega, kar imajo.

O vsebini knjige Moja pot: Start-upi za vse življenje, avtorica Biserka Povše Tašić pravi: ” Gre za odkrite besede o 15-letnih izkušnjah v medijih v javnem in zasebnem sektorju, prednostih in slabostih podjetniških podjemov in 13-letnem delu v podjetništvu, izzivih za ustvarjalno in proaktivno delovanje posameznika v ne najbolj inovativnem sistemskem okolju.  Eden od uglednih slovenskih diplomatov, Celjan Zvone Dragan, ki je bil med prvimi bralci rokopisa, je zapisal:« Zelo dinamična vsebina, izjemni preobrati (točke preloma), lucidna sklepanja in spoznanja, berljiv opis bogatih izkušenj iz zelo nenavadnih področij dela …«  Kozmetičkarka Brina je dodala: “Odlična knjiga!”. Računovodkinja Tatjana je pripomnila:”Knjiga se krasno bere. Hiša danes ne bo pospravljena.” Lektorica Tanja:”Vmes sem se velikokrat nasmejala, a na koncu sem imela cmok v grlu.” Prijateljica Anita:”Že dolgo nisem brala tako žalostne knjige.” Sin Timon:”Mami, prebral sem. Fino si napisala.” In vi?

Mnenje o Start upi Alenka Verbole

O AVTORJIH KNJIG KUPA KOMUNIKACIJE

Predrag Tašić
Slovenija_Evropa_Balkan_ovitek_tisk2Radio Celje objava 18.1.2018Poročilo Celjan 18.1.2018

 

Biserka Povše Tašić
biserka_povse_tasic

http://4d.rtvslo.si/arhiv/pozitivne-zgodbe/174405740
Biserka Povše Tašič , Pozitivne zgodbe – oddaja Radia Maribor

Datum predvajanja: 16. maj. 2016
Čas predvajanja: 10:13
Žanr: Izobraževalni
V Pozitivni zgodbi smo govorili o življenjski izkušnji nekdanje dolgoletne novinarke Biserke Povše Tašič, ki je pri 49ih letih – bolj ali manj po prisili – zapustila svoj poklic in začela samostojno poslovno pot. O tem je izdala tudi knjigo z naslovom Moja pot: startupi za vse življenje. Pogovor je vodil urednik Stane Kocutar.

 

© Kupa komunikacije 2015