Logo
Facebook
Google+
https://www.kupa.si/e-kupa">
Twitter
YouTube

eKUPA

DOSTOP DO BREZPLAČNIH STROKOVNIH VSEBIN V OKVIRU eKUPA bloga, če izpolnite in nam pošljete spodnji obrazec.

Tema eKUPA so strokovni prispevki KUPA komunikacije na temo komuniciranja in zajemajo področje naših kvalitativnih raziskav Prvi vtis, Skriti kupec, Klima v podjetju ter komunikacijskih programov in usposabljanj.

V skladu s Splošno uredbo o varovanju osebnih podatkov (Uredba GDPR), ki določa pravila o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov pri neposrednem trženju vas vabimo, da nam posredujete svojo pisno privolitev, če želite vsako 1. delovno sredo v mesecu prejemati eKUPA prispevke s področja komunikacijskih odklonov in sistemskih izzivov, ki so vam lahko v pomoč pri delovanju in odločanju.

Pisec e-KUPA prispevkov sem univ.dipl.novinarka Biserka Povše Tašič

Napotek: vse rubrike je treba izpolniti. Včasih ima kdo težavo pri navajanju davčne številke (če ste zavezanec potem zapišete skupaj brez presledka SI789....), če niste davčni zavezanec morate kljub temu zapisati davčno številko, vendar v drugo rubriko. Če bi imeli še kakšne preglavice - večkrat smo preverili in mi jih nismo imeli - seveda pokličite 041 640 458 ali nam prijavo posredujte na biserka.povse.tasic@outlook.com. Srečno, do branja torej!


Naziv podjetja / ali Ime in priimek osebe (obvezno)

Naslov (obvezno)

Elektronska pošta (obvezno)

Glavna dejavnost

Zavezanec za DDV

Davčna številka (obvezno)

Prejemniki (obvezno)
Prosimo, da vpišete ime, priimek, delovno mesto, elektronsko pošto in telefon posameznega prejemnika eKUPA

Strinjam se, da KOMUNIKACIJE KUPA Biserka Povše Tašić, s.p. podatke, ki sem jih posredoval-a shranjuje, obdeluje in uporablja z namenom posredovanja eKUPA strokovnih prispevkov na temo komuniciranja po programih KUPA in kvalitativnih raziskav Prvi vtis, Skriti kupec, Klima v podjetju, in sicer 1x na mesec, predvidoma vsako prvo delovno sredo v mesecu. Privolitev velja do pisnega preklica.

S tem obrazcem potrjujem, da želim prejemati novice E-kupa po zgoraj navedenih pogojih v skladu z zakonodajo /uredba GDPR/ in varovanjem podatkov. Želim prejemati novice E-kupa

© Kupa komunikacije 2015