window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-126695368-1');

Arhiv

/Arhiv
Arhiv2018-10-04T13:50:30+00:00

Arhiv

Stari pri 30-ih ali mladostni pri 80-ih?! Odgovor je v naši energiji in komunikaciji s seboj.

11.09.2020|Categories: Biserkin čvek|

Celje, 21. september 2020 – STARANJE. Tema, ki mi [...]

Komentarji so izklopljeni za Stari pri 30-ih ali mladostni pri 80-ih?! Odgovor je v naši energiji in komunikaciji s seboj.

Zaleže le sistematično delo v komuniciranju in odnosih. KUDO je lahko vaša izbira!

30.08.2020|Categories: Komunikacijski odkloni in sistemski izzivi|

30. avgust 2020 - "Kako ste nas pa tako [...]

Komentarji so izklopljeni za Zaleže le sistematično delo v komuniciranju in odnosih. KUDO je lahko vaša izbira!

Biserkin čvek: “Ne” zastojnkarstvu, “da” energiji denarja za energijo znanja!

19.08.2020|Categories: Biserkin čvek|

Celje, 19.8. 2020 - Današnji kratek zapis, da s [...]

Komentarji so izklopljeni za Biserkin čvek: “Ne” zastojnkarstvu, “da” energiji denarja za energijo znanja!
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Nastavitve Se strinjam

Analitični piškotki

Piškotki za statistiko pomagajo lastnikom spletnih strani razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran tako, da anonimno zbirajo in javljajo informacije. Ta spletna stran uporablja Google Analytics za zbiranje anonimnih informacij, kot so število obiskovalcev mesta in najbolj priljubljene strani. Ohranjanje tega piškotka nam pomaga izboljšati našo spletno stran.

Piškotki Google Maps in Facebook

Spletna stran uporablja zemljevid Google Maps, v kolikor želite, da se vam prikažejo Google Maps zemljevidi, morate le to predhodno odobriti. V kolikor želite dovoliti piškotke Facebook, le to ustrezno označite.

Sistemski piškotki

Sistemski piškotki so obvezni – ne more biti razveljavljeno. Zahtevani piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno. Piškotki za namestitve pomagajo spletni strani, da si ta zapomni informacije, ki spremenijo, na kakšen način se spletna stran obnaša ali izgleda, kot vaš priljubljeni jezik ali regijo, v kateri ste.