window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-126695368-1');

Arhiv

» Arhiv
Arhiv2018-10-04T13:50:30+00:00

Arhiv

Komunikacijsko usposabljanje ni “zabavljaštvo”, 7. del/7

15.05.2019|Categories: Komunikacijski odkloni in sistemski izzivi|

Celje, 15. maj 2019 - Povod za danes zaokrožen  [...]

Komentarji so izklopljeni za Komunikacijsko usposabljanje ni “zabavljaštvo”, 7. del/7

Komunikacijsko usposabljanje ni “zabavljaštvo”, 6. del/7

15.05.2019|Categories: Komunikacijski odkloni in sistemski izzivi|

Celje, 14. maj 2019 -  Pogajanja. Zagotovo ste se [...]

Komentarji so izklopljeni za Komunikacijsko usposabljanje ni “zabavljaštvo”, 6. del/7
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Nastavitve Se strinjam

Analitični piškotki

Piškotki za statistiko pomagajo lastnikom spletnih strani razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran tako, da anonimno zbirajo in javljajo informacije. Ta spletna stran uporablja Google Analytics za zbiranje anonimnih informacij, kot so število obiskovalcev mesta in najbolj priljubljene strani. Ohranjanje tega piškotka nam pomaga izboljšati našo spletno stran.

Piškotki Google Maps in Facebook

Spletna stran uporablja zemljevid Google Maps, v kolikor želite, da se vam prikažejo Google Maps zemljevidi, morate le to predhodno odobriti. V kolikor želite dovoliti piškotke Facebook, le to ustrezno označite.

Sistemski piškotki

Sistemski piškotki so obvezni – ne more biti razveljavljeno. Zahtevani piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno. Piškotki za namestitve pomagajo spletni strani, da si ta zapomni informacije, ki spremenijo, na kakšen način se spletna stran obnaša ali izgleda, kot vaš priljubljeni jezik ali regijo, v kateri ste.