Projekt Priporočam!

Znotraj agencijskega dela KUPA klasik+digital sem zastavila marketinški projekt Priporočam, ki bo zagotovo koristen malo drugačen pristop pri trženju izdelkov in storitev že med in zagotovo po koncu epidemije. Če ste prepričani v svoj izdelek/svojo storitev in vas sodelovanje pri tem projektu zanima, me lahko kontaktirate.

p.s.
Na podlagi vavčerja vam cenovno ugodno in hitro pripravimo tudi DIGITALNO STRATEGIJO, saj smo v katalogu izvajalcev.

KUPA programi – škripa v komunikaciji, težave v odnosih, zapleti pri delovanju sistema?

Izdelanih imamo 13 programov, ki jih izpeljemo v živo s pomočjo KUPA kartic, pripravimo tudi KUDO povratno analizo za naročnika ter programe oblikujemo vsebinsko-izvedbeno po vaši meri, zato se najprej z vami pogovorimo.

Preberite kaj so še naše posebnosti pri seminarjih in delavnicah v živo. Več

eKUPA na daljavo – izvedba vsebin prek ZOOM in e-učilnice!

Pripravili smo vam več programov in možnih terminov – ob torkih in četrtkih – za udeležence “iz različnih vetrov”. Seveda pa lahko vsebino na daljavo pripravimo tudi posebej za vašo delovno ekipo.

Ključni poudarki: pogajanja, stres, prodaja, kupec, čas, komunikacija, odnosi. Več

KUPA Prvi vtis, Skriti kupec, anketiranje – prek naših aplikacij!

Petrol, ECE, Osrednja knjižnica Celje, Audio BM, Agencija Spirit, odelo Slovenija – to so nekatera od podjetij in ustanov, ki so nam že zaupala preverjanje komunikacijskih odklonov in sistemskih izzivov v osebni kvalitativni raziskavi KUPA Prvi vtis. In vi? Kontaktirajte nas ter se pogovorimo.

Strokovna in motivacijska predavanja!

Pri motivacijskih predavanjih seveda ne gre za “zabavljaštvo”, ampak za to, da v vaših zaposlenih le prižgemo “iskrice v očeh”. Pri strokovnih predavanjih skupaj dorečemo vsebinski poudarek, ki ustreza okviru vašega dogodka ali pa je uvod v kolegij ali druženje s sodelavci. Strokovno smo že sodelovali z Visoko šolo za računovodstvo in finance, in sicer na mariborskem Pohorju, “motivacijsko” smo se družili z Javnim stanovanjskim skladom MOL, in sicer na Rakitni.

Kontaktirajte nas ter se pogovorimo.

Individualna svetovanja ter coaching!

Odločite se lahko za svetovanje (s področja komunikacij in odnosov) ali za individualni coaching. Obe opciji izvajamo na daljavo (prek ZOOM aplikacije) ter interpersonalno (iz oči v oči) na sedežu KUPA v Celju ali po dogovoru v primernem prostoru na sedežu vašega podjetja. Svetovanja smo že izpeljali za delovne skupine, posameznike in vodje, in sicer tako v zasebnem kot javnem sektorju, na primer: v Nacionalnem laboratoriju za javno zdravje, okolje in hrano ter tudi v celjskem podjetju Simbio. In tudi za številne posameznike – fizične osebe.

Želite izvedeti več?

Povpraševanje /Zanima nas …
Sporočite nam o čem in kdaj bi se želeli pogovoriti z nami

Povpraševanje