Anti-stresni odklop s KUPO-lo!

11. septembra 2020 – najmanj 20 in največ 50 udeležencev pričakujeva Blanka iz Ljubljane in Biserka iz Celja, in sicer v Laškem, natančneje v dvorani Thermane Laško, kjer se bomo družili od 8.30 do 16.30. Pester program je primeren za anti-stresno sprostitev v dvoje: s prijateljico, poslovnim partnerjem, delovno ekipo, soprogo…

Več o programu in vsebini sva z Blanko posneli v kratkem ZOOM javljanju, kliknite na: Vabilo

Izbirata lahko med paketom 1 – sodelovanje na dogodku in paketom 2 – dogodek + bon za nočitev z zajtrkom v Thermani Laško.

Prijave in dodatne informacije tudi na: info@kupa.si

Projekt Priporočam!

Znotraj agencijskega dela KUPA klasik+digital sem zastavila marketinški projekt Priporočam, ki bo zagotovo koristen malo drugačen pristop pri trženju izdelkov in storitev že med in zagotovo po koncu epidemije. Če ste prepričani v svoj izdelek/svojo storitev in vas sodelovanje pri tem projektu zanima, me lahko kontaktirate.

Program KUDO 21 – za vodje in time! Tudi poleti!

Prijave in dodatne informacije tudi na: info@kupa.si

Prva od 21 tem, ki so v večji ali manjši obliki stalnica timov in vodenja sodelavcev v organizacijah tako zasebnega kot javnega sektorja. Avtorski program je nastal na podlagi 30-letnih izkušenj v komuniciranju, tako v medijih kot v podjetništvu ter na podlagi kvalitativnih analiz ter vprašalnikov med slušatelji, in sicer v letu 2017 v KUPA komunikacije. Avtorica programa KUDO 21 za vodje in time sem Biserka Povše Tašić. Ena od tem, ki smo jo podrobneje obdelali v timu, se je dotikala moči povratne informacije, “zbrali smo se” nekaj deset metrov “pod zemljo”. Drug kolektiv je želel s KUDO kartanjem v obliki 4-urne delavnice postoriti nekaj več v odnosih med različnimi sektorji v podjetjih. Tretje podjetje je izrazilo željo, da oživimo navdih in motiviranost zaposlenih …

Nekateri se odločijo samo za izvedbo delavnice, drugi dan druženja izven delovnega okolja izkoristijo še za popoldansko timsko druženje, ki ga pripravimo v sodelovanju z zunanjimi sodelavci, praviloma gostitelji izbrane destinacije, kjer program izpeljemo.

O vaših željah se lahko pogovorimo na daljavo prek ZOOM-a ali pa se dogovorimo za srečanje pri nas v Celju ali v vašem podjetju.

KUPA programi – škripa v komunikaciji, težave v odnosih, zapleti pri delovanju sistema?

Izdelanih imamo 13 programov, ki jih izpeljemo v živo s pomočjo KUPA kartic, pripravimo tudi KUDO povratno analizo za naročnika ter programe oblikujemo vsebinsko-izvedbeno po vaši meri, zato se najprej z vami pogovorimo.

Preberite kaj so še naše posebnosti pri seminarjih in delavnicah v živo. Več

eKUPA na daljavo – izvedba vsebin prek ZOOM in e-učilnice!

Pripravili smo vam več programov in možnih terminov – ob torkih in četrtkih – za udeležence “iz različnih vetrov”. Seveda pa lahko vsebino na daljavo pripravimo tudi posebej za vašo delovno ekipo.

Ključni poudarki: pogajanja, stres, prodaja, kupec, čas, komunikacija, odnosi. Več

KUPA Prvi vtis, Skriti kupec, anketiranje – prek naših aplikacij!

Petrol, ECE, Osrednja knjižnica Celje, Audio BM, Agencija Spirit, odelo Slovenija – to so nekatera od podjetij in ustanov, ki so nam že zaupala preverjanje komunikacijskih odklonov in sistemskih izzivov v osebni kvalitativni raziskavi KUPA Prvi vtis. In vi? Kontaktirajte nas ter se pogovorimo.

Strokovna in motivacijska predavanja!

Pri motivacijskih predavanjih seveda ne gre za “zabavljaštvo”, ampak za to, da v vaših zaposlenih le prižgemo “iskrice v očeh”. Pri strokovnih predavanjih skupaj dorečemo vsebinski poudarek, ki ustreza okviru vašega dogodka ali pa je uvod v kolegij ali druženje s sodelavci. Strokovno smo že sodelovali z Visoko šolo za računovodstvo in finance, in sicer na mariborskem Pohorju, “motivacijsko” smo se družili z Javnim stanovanjskim skladom MOL, in sicer na Rakitni.

Kontaktirajte nas ter se pogovorimo.

Individualna svetovanja ter coaching!

Odločite se lahko za svetovanje (s področja komunikacij in odnosov) ali za individualni coaching. Obe opciji izvajamo na daljavo (prek ZOOM aplikacije) ter interpersonalno (iz oči v oči) na sedežu KUPA v Celju ali po dogovoru v primernem prostoru na sedežu vašega podjetja. Svetovanja smo že izpeljali za delovne skupine, posameznike in vodje, in sicer tako v zasebnem kot javnem sektorju, na primer: v Nacionalnem laboratoriju za javno zdravje, okolje in hrano ter tudi v celjskem podjetju Simbio. In tudi za številne posameznike – fizične osebe.

Želite izvedeti več?

Povpraševanje /Zanima nas …
Sporočite nam o čem in kdaj bi se želeli pogovoriti z nami

Povpraševanje