KUPA bon za individualno svetovanje – za vas, vaše sodelavce, prijatelje, sorodnike!

Kaj morate vedeti o KUPA tečajih na daljavo?

Izvajamo jih na daljavo v živo preko ZOOM aplikacije ter s podpornimi vsebinami v okviru naše e-KUPA učilnice. Vsebine in termini KUPA tečajev s področja komunikacije, odnosov, projektov, časa, vodenja so primerni za posameznike in za zaključeno skupino sodelavcev do največ 10 udeležencev. Cena tečaja na osebo je 66 EUR (z ddv).  Prav tako lahko na podlagi 21 KUDO vsebin tečaj pripravimo tudi vnaprej, ga torej posnamemo s predavanji, vajami, zaključnimi testi v okviru naše eKUPA učilnice. Vi oziroma vaši sodelavci si ga v tem primeru lahko ogledate na podlagi kupljenega žetona 24 ur na dan kadarkoli znotraj 30 dni. Cena tečaja na osebo je 119 EUR (z ddv).

KUPA Prvi vtis, Skriti kupec, anketiranje – prek naših aplikacij!

Petrol, ECE, Osrednja knjižnica Celje, Audio BM, Agencija Spirit, odelo Slovenija – to so nekatera od podjetij in ustanov, ki so nam že zaupala preverjanje komunikacijskih odklonov in sistemskih izzivov v osebni kvalitativni raziskavi KUPA Prvi vtis. In vi? Kontaktirajte nas ter se pogovorimo.

Strokovna in motivacijska predavanja!

Pri motivacijskih predavanjih seveda ne gre za “zabavljaštvo”, ampak za to, da v vaših zaposlenih le prižgemo “iskrice v očeh”. Pri strokovnih predavanjih skupaj dorečemo vsebinski poudarek, ki ustreza okviru vašega dogodka ali pa je uvod v kolegij ali druženje s sodelavci. Strokovno smo že sodelovali z Visoko šolo za računovodstvo in finance, in sicer na mariborskem Pohorju, “motivacijsko” smo se družili z Javnim stanovanjskim skladom MOL, in sicer na Rakitni.

Kontaktirajte nas ter se pogovorimo.

Povpraševanje /Zanima nas …

Individualna svetovanja ter coaching!

Odločite se lahko za svetovanje (s področja komunikacij in odnosov) ali za individualni coaching. Obe opciji izvajamo na daljavo (prek ZOOM aplikacije) ter interpersonalno (iz oči v oči) na sedežu KUPA v Celju ali po dogovoru v primernem prostoru na sedežu vašega podjetja. Svetovanja smo že izpeljali za delovne skupine, posameznike in vodje, in sicer tako v zasebnem kot javnem sektorju, na primer: v Nacionalnem laboratoriju za javno zdravje, okolje in hrano ter tudi v celjskem podjetju Simbio. In tudi za številne posameznike – fizične osebe.

Želite izvedeti več?

Sporočite nam o čem in kdaj bi se želeli pogovoriti z nami

Povpraševanje