window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-126695368-1');

Aktualno

» Aktualno
Aktualno2018-12-11T12:54:12+00:00

PRIČAKOVANJA
KUPA blog /rubrika Bodice

6. december 2018:
Vstopamo v čas prazničnih pričakovanj in občutenj. V poslovnem svetu  je s pričakovanji tako, da je dobro, če jih je čim manj. Vedno znova se lahko prepričam v to, da se z resnično zainteresiranimi strankami, ki prepoznajo potrebe po sodelovanju s KUPA, zelo hitro, korektno in kakovostno dogovorimo o sodelovanju. Mnogi, ki tuhtajo, premlevajo, jim pošiljamo takšne in drugačne dodatne ponudbe, vmes kontaktiramo in se prepuščamo pričakovanjem “Kaj pa, če…” – na koncu tudi ostanejo na negativni strani tega osebnega računa pričakovanj. Zato je tako zasebno kot poslovno dobro pričakovanja zamenjati z željami.  Letni poslovni načrti na podlagi dogovorov, ki ne vzdržijo in pričakovanj, ki se na koncu pokažejo kot neupravičena,  se vse bolj dinamično ožijo na operativna tromesečja. Želimo si pač lahko; marsikaj. Včasih se kakšna želja po sodelovanju ali druženju s kom uresniči in drugič ne. Brez “negativnega kapitala” gremo dalje. In ob takšnem spremenjenem obravnavanju “praznih pričakovanj” naposled začnemo živeti po sistemu, da “odsotnost “ja” pomeni ta hip “ne” in bomo pač prijetno presenečeni, če bo kdaj “razmišljam, pokličem ” postal tudi “sprejmem, sodelujem”. Veliko dobrih decembrskih želja tako in drugače v imenu KUPA komunikacije.

Naročam se na KUPA blog/ Bodice, Biserkin čvek, Sistemski izzivi in komunikacijski odkloni, Spodbudne zgodbe

Vabimo vas, da se nam pridružite v partnerskem programu KUPA in Muzeja premogovništva

SPREMENITE DELOVNO OKOLJE: O komunikaciji 160 m pod zemljo

 izvedba do vključno 20. decembra 2018 in od 20. januarja 2019 dalje –  izvedljivo skozi celo leto, od torka do sobote!

V partnerskem sodelovanju z Muzejem premogovništva Velenje lahko izpeljemo povsem resno 4-urno komunikacijsko usposabljanje, ki pa ga nadgradimo z bolj sproščeno vsebino v sodelovanju z gostitelji – Muzejem in vas popeljemo na dogodivščino več deset metrov pod zemljo, da si lahko pričarate nekdanji delovnik rudarjev.

Z dodatno vsebino oziroma izbiro osnovnega ali dodatnega programa vam lahko zagotovimo še nadaljnje poslovno druženje v malo drugačnem delovnem okolju.

Primerno za:

  • za zaključene skupine: zaposlene v vašem podjetju, javnem zavodu, občini…
  • od torka do sobote ob vnaprejšnji rezervaciji termina in potrditvi želene vsebine najmanj 14 dni prej
  • udeležba: najmanj 10 in največ 25 sodelavcev

Opcijsko:
OSNOVNI: 4-šolske ure KUPA predavanja + ogled Muzeja premogovništva + rudarska malica
DODATNI 1: nadaljevanje osnovnega programa ob poslovnem kosilu s sodelavci na izbrano temo/izziv
DODATNI 2: dodatna popoldanska animacija z rudarsko vsebino v smislu team buildinga

Pošljite povpraševanje za podrobnejši program na: info@kupa.si  
Ali izberite opcijo kontakta preko spletnega obrazca KUPA KONTAKT
Vsak dan od 8. do 20. ure nas lahko tudi pokličete: 041 640 458

Prijavite se na program 160 m pod zemljo /tudi kot delovni zaključek 2018 ali začetek 2019

Se soočate z izzivi v komunikaciji, odnosih, sistemu?

Sporočite nam o čem in kdaj bi se želeli pogovoriti z nami

Za vodje kadrovskih služb, lastnike in direktorje podjetij: KUPA programi

Poleg partnerskega programa SPREMENIMO DELOVNO OKOLJE rešujemo izzive v komunikaciji, odnosih in sistemu organizacij tudi s KUPA programi.

KUPA AKADEMIJA – je  4-mesečni program za podjetja in skupino posameznikov, ki zajema kombinacijo eKUPA portala in seminarje na sedežu podjetja, in sicer s področja 4 vsebinskih sklopov UČINKOVITO: učinkovito komuniciranje, učinkovito upravljanje časa, učinkovito vodenje ljudi in učinkovito izvajanje projektov. Program lahko izpeljemo za najmanj 6 prijavljenih oseb. Znotraj skupine pa jih je lahko zaradi načina dela največ 15. Pravočasno si rezervirajte želeni termin.

Zbiramo prijave za vpis v AKADEMIJA UČINKOVITO – za skupino vaših zaposlenih –  z obdobjem izvedbe od 15. januarja do 15. aprila 2019. Pošljite povpraševanje na: info@kupa.si in kontaktirali vas bomo ter prilagodili ponudbo vašim potrebam.

POSEBNI PROGRAMI – izvajamo naslednje že v praksi preverjene programe: Komuniciranje trgovcev s strankami, Komuniciranje s hotelskimi gosti, Komuniciranje z obiskovalci turistično informacijskih centrov,  Komuniciranje zalednih služb in kontaktnih centrov s strankami,  Moj odziv in obvladovanje stresa za komunalna in energetska podjetja.  Posebne programe pripravimo vsebinsko in izvedbeno po temeljitem pogovoru z naročnikom glede na njegovo dejavnost in potrebe.

Naša praksa je: uvodni pogovor o vaših potrebah in pričakovanjih – anketa med bodočimi slušatelji naših programov – izvedba – povzetek vsebine programa v obliki e-brošure – opcija dodatnih vaj in usposabljanja med posmeznimi delavnicami in seminarji v okviru učilnice KUPA na našem eKUPA portalu.

Velikokrat KUPA programe kombiniramo z našo kvalitativno raziskavo PRVI VTIS in tudi z individualnim svetovanjem. Pot do boljše komunikacije, boljših odnosov in boljšega sistema namreč ne pozna bližnjic. Velikokrat je najprej potrebna naša temeljita analiza …  Preberite si več…

Sporočite nam o čem in kdaj bi se želeli pogovoriti z nami

Dobro je vedeti …

Pozdravljeni –  postanite del spodbudne skupnosti – delite svojo podjetniško Spodbudno zgodbo na KUPA BLOGU. Več

Obrtna zbornica Slovenije in KUPA vabita … 13. februarja 2019 na temo: Učinkovito komuniciranje s strankamiVeč

Udeleženci Programa 2017-2020 – ne prezrite: 4 ure brezplačnega svetovanja na podjetnika! Več

Povpraševanje
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Nastavitve Se strinjam

Analitični piškotki

Piškotki za statistiko pomagajo lastnikom spletnih strani razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran tako, da anonimno zbirajo in javljajo informacije. Ta spletna stran uporablja Google Analytics za zbiranje anonimnih informacij, kot so število obiskovalcev mesta in najbolj priljubljene strani. Ohranjanje tega piškotka nam pomaga izboljšati našo spletno stran.

Piškotki Google Maps in Facebook

Spletna stran uporablja zemljevid Google Maps, v kolikor želite, da se vam prikažejo Google Maps zemljevidi, morate le to predhodno odobriti. V kolikor želite dovoliti piškotke Facebook, le to ustrezno označite.

Sistemski piškotki

Sistemski piškotki so obvezni – ne more biti razveljavljeno. Zahtevani piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno. Piškotki za namestitve pomagajo spletni strani, da si ta zapomni informacije, ki spremenijo, na kakšen način se spletna stran obnaša ali izgleda, kot vaš priljubljeni jezik ali regijo, v kateri ste.