Vas zanima “kako bosa” je digitalna izkušnja, ki jo v stiku z vašim podjetjem doživi vaša dejanska ali potencialna stranka?

Izberite KUPA v Katalogu strokovnjakov za Digitalno strategijo! Nalili vam bomo čistega vina in ponudili tudi rešitve.

Pridobite vavčer za pripravo digitalne strategije in v Katalogu strokovnjakov izberite KUPA komunikacije! Lahko se obrnete neposredno na nas in skupaj z vami izpolnimo obrazce za pridobitev vavčerja. Po potrditvi vaše vloge s strani DHL, da ste glede na vsebino upravičeni do povračila stroškov, se lotimo raziskave stanja in izdelamo strategijo za neposredno implementacijo rešitev v praksi. Izdelavo digitalne strategije, s poudarkom na uporabniški izkušnji, si lahko pocenite tudi za 60%!  Preberite več!

KUPA Prvi vtis – vam ponuja širši odgovor na vaše vprašanje: Kako naše komunikacijske odklone in sistemske izzive vidijo stranke?

Preverimo  vse kanale, ki jih v stiku z vami uporablja stranka.

Naše naročnike je  doslej zanimalo marsikaj. Omenimo le nekaj izzivov:

  • Kako kakovostno obravnavamo stranke v našem hotelsko-zdraviliškem kompleksu?
  • Kakšen je prvi vtis stranke ob obisku naše spletne trgovine energetskih izdelkov?
  • Ali so zaposleni občinski uslužbenci dovolj ustrežljivi in dojemljivi za potrebe občanov?
  • Znajo bibliotekarji vešče ponuditi obiskovalcem knjižnice tudi dostop do oddaljenih e-gradiv?
  • Zakaj so dejansko zaposleni v našem proizvodnem podjetju – multinacionalki tako nezadovoljni z malico zunanjega dobavitelja?

In še mnogo drugih vprašanj. Kakšno je vaše?

Povpraševanje /Zanima nas …

KUPA akademija (sklop 4 seminarjev) na temo: program Učinkovito

V KUPA vam na podlagi 30-letnih izkušenj v komuniciranju in vodenju tako v javnem kot v zasebnem sektorju ponujamo lasten produkt komunikacijskega in poslovnega usposabljanja. Doslej so nam izvedbi vsebin iz programa Učinkovito s pomočjo naših posebnih KUDO kartic, škatle presenečenja, peščenih ur in rumenega prenosnika zaupali že mnogi. 

V avgustu 2019 smo prvo serijo 21 KUDO kartic s področja učinkovite komunikacije dopolnili še s svežnjem za Učinkovito vodenje, Učinkovito upravljanje časa, Učinkovito pogajanje in Učinkovito izvajanje projektov po metodi Skram ali Gruč (s poudarkom na storitvenih dejavnostih).

Kontaktirajte nas tudi vi: biserka@kupa.si 

Povpraševanje /Zanima nas …

KUPA svetovanje in KUPA coaching

Izzivom vaše organizacije, tako v zasebnem kot javnem sektorju pristopamo osebno. Ponavadi na podlagi uvodnega seminarja med slušatelji analiziramo poseben KUDO vprašalnik in tako dobimo vpogled v širšo sliko, ki je povezana z izzivi za boljšo komunikacijo, boljše odnose, boljši sistem. Na tej analitični podlagi vam lažje ponudimo ustreznejše rešitve. Tudi s pomočjo individualnega obravnave, v vlogi svetovalca ali coacha.

Kontaktirajte nas in pogovorili se bomo: biserka@kupa.si

Sporočite nam o čem in kdaj bi se želeli pogovoriti z nami

Povpraševanje