Novo: Vpis v 21-dnevni individualni komunikacijski trening!

Zakaj?

Vabim vas v poseben program individualnega komunikacijskega treninga na daljavo preko Zooma z izvedbo posameznih ur, po dogovoru z vami, tudi v živo. V prvem telefonskem ali zoom kontaktu se pogovorimo o vaši NAMERI. Torej, kaj bi radi postorili, izboljšali, spremenili na področju odnosov do sebe, drugih, v komuniciranju, vodenju?

Zakaj 21 dni? Na primeru 21-dnevnega spomladanskega posta vam v mesecu aprilu z objavami na you tube portalu prikazujem, kako pomembna je doslednost pri izvajanju namere, da pri sebi nekaj spremenimo. V teh 21 dneh komunikacijskega treninga samo za vas, se bomo vsak dan družili 60 minut, za povrhu pa boste za samostojno delo dobili še kakšne naloge iz eKUPA učilnice.

Verjemite, po 21-dneh doslednega, osredotočenega in vztrajnega dela pri spreminjanju vzorcev v odnosih in komunikaciji ter učenju novih tehnik, veščin in metod, boste zagotovo opazili pozitiven premik. In temu je ta individualna obravnava namenjena. Da boste na koncu preprosto boljša različica sebe v vlogi partnerja, prijatelja, sorodnika, starša in seveda tudi šefa ali sodelavca!

Preberi več: KAKO, VLOŽEK, PRIJAVA. Klikni!

Klepet z znancem: “Biserka, kaj pravzaprav počneš v KUPA?”

V podjetjih javnega in zasebnega sektorja poskrbim ZA boljše komuniciranje, ZA boljše odnose, ZA boljši sistem.
“In kako se lotiš tega?”
Izoblikovala sem tri soodvisna orodja:
✔️ komunikacijsko usposabljanje zaposlenih v javnem in zasebnem sektorju
✔️individualno svetovanje in coaching s področja komuniciranja in odnosov preko Zooma in v živo za vodje in odločevalce
✔️KUPA Prvi vtis, ko se prelevim ” v vašo sodelavko” in razkrijem sistemske izzive in komunikacijske odklone;
👉”Aha…” – torej za karkoli s področja komuniciranja v podjetju si ti pravi naslov? Tudi glede odnosov in izboljšav v delovanju sistema,” še povpraša znanec.
Tako je, to je zgodba in projekt KUPA. Na 30 let podlage v komuniciranju in vodenju ekip v javnem in zasebnem sektorju ter formalne novinarske izobrazbe.
👉 “Veš kaj, pri nas je vodja super strokovnjak, samo pogovarjati se ne zna z ljudmi. Jožica mi očita mobing, ko jo opozorim, da naloga še ni opravljena. Tine nam kvari klimo z “ah, to se pa ne da”. Veliko reklamacij imamo…”
Ja, to je izziv za KUPA. Klik do rešitve: biserka@kupa.si

Prijavite se na INDIVIDUALNO delavnico Komunikacijski trening ZA hujšanje (priprava na dieto ali post)

  1. Delavnica poteka individualno ali za zaključeno skupino največ 10 znancev. Poleg 10 polnih skupinskih ur je za vsakega udeleženca predvidenih še 5 individualnih ur z izvedbo po dogovoru v mesecu marcu.
  2. Vložek na posameznega udeleženca je za program v trajanju 15 polnih ur (900 minut) 890 evrov (z DDV).  Znesek se poravna v celoti ob prijavi.
  3. Prijave in plačilo. Prijavite se tako, da pošljete podatke o udeležencu in plačniku na e-pošto: biserka@kupa.si ali  izpolnete  spletno prijavnico 

Namen, način izvedbe in cilji udeležbe na delavnici so predstavljeni tudi v videu: Samo za vas: Komunikacijski trening za hujšanje

Preberi več o komunikacijskem treningu za hujšanje – vsebina, vložek, časovnica, prijava

Vabilo – dobrodošli na Razstrupi se & prisluhni si!

Postanite brezplačno član You tube portala Razstrupi se &  prisluhni si!
Pogovorimo se o možnostih sodelovanja v priporočilnem marketingu, če vaš izdelek ali storitev slišita na “razstrupi se”: telo, odnose, dom, okolje…

Kontaktirajte me!

Biserka Povše Tašić, svetovalka KUPA  & avtorica dveh knjig, Start-upi za vse življenje ter Razstrupi se:21-dnevni post, Prisluhni si

Povpraševanje /Zanima nas …
Sporočite nam o čem in kdaj bi se želeli pogovoriti z nami

Prisluhni si in KUPA!

V KUPA  je 23. decembra 2020 izšla že moja druga knjiga, tokrat samo posredno usmerjena h komuniciranju, predvsem z vidika obvladovanja stresa, sicer pa je namenjena prav posebnemu izzivu: Razstrupi se: 21-dnevni post. Prisluhni si! Vabim vas, da jo podarite – sebi ali komu, za katerega menite, da bi mu knjiga s tovrstno vsebino lahko koristila, spremenila in polepšala življenje v letu 2021.

Povezava do knjige 

Sicer pa sem v KUPA vse do konca leta v času epidemije izvajala predvsem individualni coaching in svetovanja s področja komuniciranja in odnosov, in sicer na daljavo preko Zooma ter s pomočjo programov, pripravljenih v eKUPA učilnici.

Več o svetovanju in coachingu
Več o eKUPA učilnici in Zoom tečajih na daljavo
Več o programih KUPA

Povpraševanje /Zanima nas …
Sporočite nam o čem in kdaj bi se želeli pogovoriti z nami

Povpraševanje