Celje, 29. julija 2021 – Akcija se začenja 29. julija 2021 in traja neomejeno oziroma do preklica. Zakaj? K spremembam nas prevečkrat spodbudijo težki dogodki kot je bolezen ali kakšna druga izguba oziroma življenjska preizkušnja. Zato je še kako pomembno, da si prisluhnemo pravočasno. Prisluhniti moramo znati najprej sebi, da bi lahko slišali sogovornike. To je tudi edina prava pot ZA boljšo komunikacijo v družbi kot celoti. 

Kako se lahko kot posamezniki ali podjetja/ustanove pridružimo akciji PRISLUHNI SI/Kupa?

V 3 korakih:

Prvi korak –  Naročite izvod majice ZASE, za SVOJO EKIPO.

Drugi korak – Oblecite majico in se sami ali s svojo ekipo posnemite preko telefona z odgovorom na eno ali obe vprašanji:

  • Zakaj si moramo v življenju znati prisluhniti?
  • Kako si prisluhnem jaz/ali mi – v podjetju?

Tretji korak – Posnetek pošljite na biserka@kupa.si ali opcijsko: Če se ne želite pojaviti v videu ali na fotografiji, nam lahko ob realiziranem nakupu majice posredujete tudi pisni odgovor z vašim imenom ter priimkom ter s podpisom in dovoljenjem, da ga lahko objavimo.

Pravilo sodelovanja in dober namen

Pomembno pravilo za objavo vašega sporočila Prisluhni si/ Negativnih, sovražnih, zlonamernih ali kakorkoli drugače obarvanih sporočil, ki kljub nakupu majice ne bodo prispevala k družbi ZA boljšo komunikacijo, v KUPA ne bomo objavili. Vsaka objava v pozitivnem in nikakor izključevalnem duhu bo opremljena z logotipom KUPA.

Dober namen / Od vsakih 100 prodanih izvodov majice se bo 10% neto prodajne cene (po odbitku tiska in distribucije oziroma 2 evra neto/na majico) namenilo za pomoč enemu od društev ali posameznikov z eno od redkih bolezni v Sloveniji. Zgodba bo predstavljena v intervjuju Prisluhni si z Biserko ob vsaki prodani stotici!

Naročilo majice – izberi število kosov, velikost od S do XXL in vrsto (ženska, moška), barva je temno-modra z belim napisom in KUPA logom!

  • Cena majice: 18 evrov z ddv, opcija ženska/moška, velikosti: od S do XXL.
  • Pri naročilu 10 majic ali več ne plačate stroška dostave – naročilo vam dostavimo osebno!
  • V ceno je vključena tudi priprava in objava vašega sporočila na yt kanalu Razstrupi se & Prisluhni si v okviru Seznama predvajanja PRISLUHNI SI ter na drugih družabnih omrežjih, kjer KUPA aktivno sodeluje: linkedin, facebook, twiter, intagram.
  • Naročila s pripisom majica in pozneje posnetek z vašim sporočilom v oblečeni majici pošljite na: biserka@kupa.si
  • Majico lahko naročite tudi s klikom na naslednjo povezavo preko spleta: spletno naročilo

Za kakršnakoli dodatna pojasnila sem vam na voljo pobudnica akcije Prisluhni si, Biserka Povše Tašić, lastnica KUPA, po izobrazbi univ. dipl. novinarka, sicer pa svetovalka ZA boljše komuniciranje, odnose in sistem. Moj gsm: 041 640 458.