Pravila sodelovanja v projektu KUPA 100 slovenskih SPODBUDNIH ZGODB so preprosta!

  • V okviru posamezne panoge bomo predstavili samo enega podjetnika.
  • Z vsakim od izbranih podjetnikov imamo osebno izkušnjo, kar pomeni, da smo se v kakovost  izdelkov ali storitev prepričali tudi sami.
  • Namen objavljene zgodbe je navdihniti druge, ki imajo dobre ideje in hkrati omogočiti podjetniku cenovno čim bolj dostopno promocijo.
  • Spodbudna zgodba je produkt KUPA agencije klasik+digital. Njena priprava vključuje pogovor s podjetnikom v kraju njegovega delovanja, pisanje zgodbe in pripravo za objavo na spletni strani KUPA ter na facebook in linkedin omrežju. Prav tako vašo Spodbudno zgodbo posredujemo tudi več kot 3500 naročnikom KUPA bloga.
  • Strošek priprave in promocije Spodbudne zgodbe (uporabite jo lahko tudi na vaši spletni strani in na vaših družbenih omrežjih) znaša 180, 00 evrov (brez DDV – KUPA je davčni zavezanec) in vključuje naše potne stroške, pripravo, objavo in promocijo pod točko 4).

Pri selekciji spodbudnih zgodb bomo upoštevali lastna piarovska, marketinška in tudi etična pravila. Veseli bomo vaše pobude, torej, da bi želeli pripravo Spodbudne zgodbe, o vaših pričakovanjih in sprejetju našega predloga se bomo z Vami najprej najprej pogovorili po telefonu. V primeru, da se po telefonu ali skypu dogovorimo za predlagano sodelovanje, nam posredujete naročilnico na info@kupa.si in poravnate 50% avansni znesek za sodelovanje v višini 90 evrov (brez DDV). Prav tako predlagate dva datuma, ko bi vam ustrezal naš obisk in izvedba pogovora z vami. Po pripravi zgodbe vam jo pošljemo v potrditev, poravnate preostali del računa v višini 90 evrov (brez DDV), zgodbo objavimo in izpeljemo promocijo, zbiramo tudi povratne informacije in vas seznanimo z odzivom. Cena v skupini višini 180 evrov – vanjo ni vštet DDV, KUPA pa je zavezanec – zajema pokritje potnih stroškov do vaše lokacije, pripravo in zapis zgodbe ter plačljivo in neplačljivo promocijo.

Znotraj projekta KUPA spodbudne zgodbe bomo predstavili 100 podjetnikov – posameznikov, ki so se v katerikoli življenjski dobi, lahko prvič ali drugič, tretjič, podali na poslovno pot, kjer s svojim delom, znanjem, bodisi storitvami ali izdelki, ustvarjajo na trgu. In svoje delo opravljajo srčno, kakovostno in v zadovoljstvo svojih strank.

Načrtovan dogodek decembra 2020: KUPA 100 slovenskih spodbudnih zgodb
Do 31. decembra 2020 želimo objaviti 100 spodbudnih zgodb, za tem pa bomo organizirali tudi poslovno srečanje vseh predstavljenih podjetnikov. To bo dodatna priložnost za navezovanje poslovnih stikov in prepoznavnost.

Za poslovne partnerje KUPA in vse, ki niste mikropodjetje:
POSTANITE POKROVITELJ projekta 100 KUPA slovenskih spodbudnih zgodb!

Osnovna ponudba Pokrovitelj 100 slovenskih spodbudnih zgodb zajema vaš vložek v višini 300 evrov, za kar vam zagotovimo ob vsaki zgodbi, na naši spletni strani in KUPA blogu napis podjetja z logotipom in povezavo na vašo spletno stran ter vaše pojasnilo “zakaj podpirate projekt”. Kot pokrovitelj ste na ta način navzoči v celotnem trajanju projekta, ob vsaki novi spodbudni zgodbi in tudi z zapisom na oglasnem panoju ob izvedbi dogodka KUPA 100 slovenskih spodbudnih zgodb, ki ga načrtujemo za junij 2020. Odprti smo tudi za dodatne predloge pokroviteljstva projekta.

Pokličite nas na 041 640 458 ali pišite na: biserka@kupa.si  s pripisom “KUPA spodbudnih 100” !