window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-126695368-1');

SPREMEMBA SISTEMA

» SPREMEMBA SISTEMA

SPREMEMBA SISTEMA

2019-02-13T18:29:26+00:0013.02.2019|KUPA bodice|

 

Vsaka sprememba slehernega sistema se začne s spremembo navade pred svojim pragom in z vnosom nove rutine. Ko sem tako enkrat predavala in so mi slušatelji potožili, češ, vsega je kriv ta smrdljiv sistem v podjetju, sem jih vprašala: “Mislite, da potem danes v tej dvorani, ki je polna slušateljev, zelo smrdi?”  In so me vprašali, češ, zakaj bi tako mislili. In sem jim odgovorila: “Zato, ker smo sistem ljudje. Tako kot ga postavimo ga lahko tudi preoblikujemo ali pa vsaj ne dovolimo, da “melje” na način, ki nam ne ustreza več.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Nastavitve Se strinjam

Analitični piškotki

Piškotki za statistiko pomagajo lastnikom spletnih strani razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran tako, da anonimno zbirajo in javljajo informacije. Ta spletna stran uporablja Google Analytics za zbiranje anonimnih informacij, kot so število obiskovalcev mesta in najbolj priljubljene strani. Ohranjanje tega piškotka nam pomaga izboljšati našo spletno stran.

Piškotki Google Maps in Facebook

Spletna stran uporablja zemljevid Google Maps, v kolikor želite, da se vam prikažejo Google Maps zemljevidi, morate le to predhodno odobriti. V kolikor želite dovoliti piškotke Facebook, le to ustrezno označite.

Sistemski piškotki

Sistemski piškotki so obvezni – ne more biti razveljavljeno. Zahtevani piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno. Piškotki za namestitve pomagajo spletni strani, da si ta zapomni informacije, ki spremenijo, na kakšen način se spletna stran obnaša ali izgleda, kot vaš priljubljeni jezik ali regijo, v kateri ste.