Slej, ko prej se v življenju zgodi, da nam nekoč prijetna družinska hiša postane prazna (zaradi smrti v družini), prevelika (otroci so se odselili) ali predraga (lažje bi shajali v stanovanju). To so samo trije razlogi od mnogih, ki nam jih prinese življenje, da se odločimo za prodajo hiše. Pri določanju cene velja, da je za prodajalca “domača hiša” zelo vredna in jo visoko ceni, saj je vanjo vtkal veliko življenjskih trenutkov in ima nanjo lepe spomine.

Za kupca velja, da bi rad uresničil “svoje sanje o hiši” tako, da bi se pri banki čim manj zadolžil. Vsakdo pa si rad nov dom uredi še malo po svoje. In zato je pomoč nepremičninske agencije kot je naša več kot dobrodošla. Že pred podpisom pogodbe vam namreč “natočimo čistega vina” glede realne cene na trgu.

Če se z našim pristopom strinjate, vas vabimo, da nas kontaktirate in obiskali vas bomo, se pogovorili in na podlagi pogodbe o nepremičninskem sodelovanju tudi sodelovali.

041 640 458

info@kupa.si

Če želite svojo  hišo prodajati po ceni, za katero kot poznavalci nepremičninskega trga na določenem območju vemo, da ni relevantna ali pa jo, kar je pogost primer, želite tržiti sami in potem po različnih cenah še pri večih agencijah, pa pogodbe o nepremičninskem posredovanju ne podpišemo. Na podlagi pisnega naročila vam tudi v tem primeru lahko uredimo potrebno manjkajočo dokumentacijo, ki vam bo zagotavljala varno prodajo nepremičnine.

Prodaje vaše nepremičnine se lotimo po načelih sodelovanja s številnimi partnerskimi agencijami doma in na tujem in za plačilo provizije ob uspešni prodaji bremenimo le našo pogodbeno stranko – prodajalca.

Če želite z našo pomočjo kupiti parcelo, zgraditi na njej hišo ali kupiti že končano hišo, pa vam pozorno prisluhnemo, podpišemo pogodbo z vami in se lotimo intenzivnega iskanja primerne nepremičnine.