window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-126695368-1');

Zakaj bi prodajali hišo z našo pomočjo?

» Zakaj bi prodajali hišo z našo pomočjo?

Zakaj bi prodajali hišo z našo pomočjo?

2019-01-29T12:33:23+00:0018.01.2019|Hiše|

Slej, ko prej se v življenju zgodi, da nam nekoč prijetna družinska hiša postane prazna (zaradi smrti v družini), prevelika (otroci so se odselili) ali predraga (lažje bi shajali v stanovanju). To so samo trije razlogi od mnogih, ki nam jih prinese življenje, da se odločimo za prodajo hiše. Pri določanju cene velja, da je za prodajalca “domača hiša” zelo vredna in jo visoko ceni, saj je vanjo vtkal veliko življenjskih trenutkov in ima nanjo lepe spomine.

Za kupca velja, da bi rad uresničil “svoje sanje o hiši” tako, da bi se pri banki čim manj zadolžil. Vsakdo pa si rad nov dom uredi še malo po svoje. In zato je pomoč nepremičninske agencije kot je naša več kot dobrodošla. Že pred podpisom pogodbe vam namreč “natočimo čistega vina” glede realne cene na trgu.

Če se z našim pristopom strinjate, vas vabimo, da nas kontaktirate in obiskali vas bomo, se pogovorili in na podlagi pogodbe o nepremičninskem sodelovanju tudi sodelovali.

041 640 458

info@kupa.si

Če želite svojo  hišo prodajati po ceni, za katero kot poznavalci nepremičninskega trga na določenem območju vemo, da ni relevantna ali pa jo, kar je pogost primer, želite tržiti sami in potem po različnih cenah še pri večih agencijah, pa pogodbe o nepremičninskem posredovanju ne podpišemo. Na podlagi pisnega naročila vam tudi v tem primeru lahko uredimo potrebno manjkajočo dokumentacijo, ki vam bo zagotavljala varno prodajo nepremičnine.

Prodaje vaše nepremičnine se lotimo po načelih sodelovanja s številnimi partnerskimi agencijami doma in na tujem in za plačilo provizije ob uspešni prodaji bremenimo le našo pogodbeno stranko – prodajalca.

Če želite z našo pomočjo kupiti parcelo, zgraditi na njej hišo ali kupiti že končano hišo, pa vam pozorno prisluhnemo, podpišemo pogodbo z vami in se lotimo intenzivnega iskanja primerne nepremičnine.

 

 

 

Leave A Comment

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Nastavitve Se strinjam

Analitični piškotki

Piškotki za statistiko pomagajo lastnikom spletnih strani razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran tako, da anonimno zbirajo in javljajo informacije. Ta spletna stran uporablja Google Analytics za zbiranje anonimnih informacij, kot so število obiskovalcev mesta in najbolj priljubljene strani. Ohranjanje tega piškotka nam pomaga izboljšati našo spletno stran.

Piškotki Google Maps in Facebook

Spletna stran uporablja zemljevid Google Maps, v kolikor želite, da se vam prikažejo Google Maps zemljevidi, morate le to predhodno odobriti. V kolikor želite dovoliti piškotke Facebook, le to ustrezno označite.

Sistemski piškotki

Sistemski piškotki so obvezni – ne more biti razveljavljeno. Zahtevani piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno. Piškotki za namestitve pomagajo spletni strani, da si ta zapomni informacije, ki spremenijo, na kakšen način se spletna stran obnaša ali izgleda, kot vaš priljubljeni jezik ali regijo, v kateri ste.