window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-126695368-1');

Butičen pristop pri prodaji ali nakupu stanovanja?

» Butičen pristop pri prodaji ali nakupu stanovanja?

Butičen pristop pri prodaji ali nakupu stanovanja?

2019-01-29T12:35:16+00:0018.01.2019|Nepremičnine, Stanovanja|

Kako lahko sodelujemo pri prodaji ali nakupu stanovanja? 

Pogodbo o posredovanju podpišemo bodisi s kupcem bodisi s prodajalcem. Ob podpisu pogodbe s potencialnim kupcem opravimo z njim izčrpen pogovor na sedežu našega podjetja v Celju. V pogovoru  natančno opredelimo želje, pričakovanja, plačilne zmožnosti ter ostale potrebe in pričakovanja kupca. Po podpisu pogodbe o posredovanju zainteresiranemu kupcu v sodelovanju s partnerskimi podjetji v dogovorjenem roku ponudimo v ogled in nakup najmanj 3 ustrezne nepremičnine.

V primeru, da želi kupec po teh izkušnjah nadaljevati iskanje sam, v sodelovanju z drugimi nepremičninskimi agencijami ali pa želi proces nakupa prekiniti, mu po ceniku zaračunamo samo stroške ogledov 3 izbranih nepremičnin, ki ustrezajo njegovim pričakovanjem. Kupčeva pričakovanja ob podpisu pogodbe zapišemo in jih priložimo kot aneks k pogodbi.

Kot majhna družinska nepremičninska agencija delujemo butično in po pristopu za katerega verjamemo, da je učinkovit in pošten.

Ob podpisu pogodbe s prodajalcem najprej preverimo vso dokumentacijo za predmetno nepremičnino in mu na njegove stroške priskrbimo in uredimo v sodelovanju s pravnimi strokovnjaki vse potrebne dokumente in izpeljemo tudi postopke, da lahko nepremičnino varno in z urejenimi dokumenti zanj prodajamo na trgu. Ob tem pred podpisom pogodbe dorečemo pošteno in na trgu sprejemljivo ceno. Tudi v tem primeru za provizijo ob izpeljavi prodaje bremenimo samo našo pogodbeno stranko, kar nam omogoča, da pri iskanju primernih kupcev sodelujemo z nepremičninskimi in drugimi partnerji iz Slovenije in tujine.

S prodajo in nakupi poslovnih prostorov se ne ukvarjamo.

Po naših večletnih izkušnjah le takšen pristop lahko obrodi pravočasen in za obe strani zadovoljujoč izplen. V primeru, da želite nepremičnino tržiti sami, vam lahko pomagamo urediti  potrebno in manjkajočo dokumentacijo. V primeru, da želite nepremičnino tržiti sami in še v sodelovanju s številnimi drugimi nepremičninskimi agencijami, pa za pogodbeno sodelovanje z vami nismo zainteresirani.

Posredovanje opravljava nepremičninska agenta z licenco. Zavarovanje poslovanja imamo v KUPA sklenjeno pri Zavarovalnici Triglav.

Vabljeni torej, da nas kontaktirate, če se strinjate z našim predlogom sodelovanja. V letu 2018 smo za svojo stranko v sodelovanju s partnerji na trgu, med drugim, uspešno izpeljali prodajo hiše v Zgornje Savinjski dolini ter prodajo gozda v Logatcu.

Pri svojem delu uporabljamo več različnih kanalov informiranja in razpolagamo tudi z bazo zainteresiranih prodajalcev in kupcev oziroma potencialnih vlagateljev.

Info: 041 640 458 (Biserka) / 040 453 189 (Predrag)          info@kupa.si

 

Leave A Comment

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Nastavitve Se strinjam

Analitični piškotki

Piškotki za statistiko pomagajo lastnikom spletnih strani razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran tako, da anonimno zbirajo in javljajo informacije. Ta spletna stran uporablja Google Analytics za zbiranje anonimnih informacij, kot so število obiskovalcev mesta in najbolj priljubljene strani. Ohranjanje tega piškotka nam pomaga izboljšati našo spletno stran.

Piškotki Google Maps in Facebook

Spletna stran uporablja zemljevid Google Maps, v kolikor želite, da se vam prikažejo Google Maps zemljevidi, morate le to predhodno odobriti. V kolikor želite dovoliti piškotke Facebook, le to ustrezno označite.

Sistemski piškotki

Sistemski piškotki so obvezni – ne more biti razveljavljeno. Zahtevani piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno. Piškotki za namestitve pomagajo spletni strani, da si ta zapomni informacije, ki spremenijo, na kakšen način se spletna stran obnaša ali izgleda, kot vaš priljubljeni jezik ali regijo, v kateri ste.