Kako lahko sodelujemo pri prodaji ali nakupu stanovanja? 

Pogodbo o posredovanju podpišemo bodisi s kupcem bodisi s prodajalcem. Ob podpisu pogodbe s potencialnim kupcem opravimo z njim izčrpen pogovor na sedežu našega podjetja v Celju. V pogovoru  natančno opredelimo želje, pričakovanja, plačilne zmožnosti ter ostale potrebe in pričakovanja kupca. Po podpisu pogodbe o posredovanju zainteresiranemu kupcu v sodelovanju s partnerskimi podjetji v dogovorjenem roku ponudimo v ogled in nakup najmanj 3 ustrezne nepremičnine.

V primeru, da želi kupec po teh izkušnjah nadaljevati iskanje sam, v sodelovanju z drugimi nepremičninskimi agencijami ali pa želi proces nakupa prekiniti, mu po ceniku zaračunamo samo stroške ogledov 3 izbranih nepremičnin, ki ustrezajo njegovim pričakovanjem. Kupčeva pričakovanja ob podpisu pogodbe zapišemo in jih priložimo kot aneks k pogodbi.

Kot majhna družinska nepremičninska agencija delujemo butično in po pristopu za katerega verjamemo, da je učinkovit in pošten.

Ob podpisu pogodbe s prodajalcem najprej preverimo vso dokumentacijo za predmetno nepremičnino in mu na njegove stroške priskrbimo in uredimo v sodelovanju s pravnimi strokovnjaki vse potrebne dokumente in izpeljemo tudi postopke, da lahko nepremičnino varno in z urejenimi dokumenti zanj prodajamo na trgu. Ob tem pred podpisom pogodbe dorečemo pošteno in na trgu sprejemljivo ceno. Tudi v tem primeru za provizijo ob izpeljavi prodaje bremenimo samo našo pogodbeno stranko, kar nam omogoča, da pri iskanju primernih kupcev sodelujemo z nepremičninskimi in drugimi partnerji iz Slovenije in tujine.

S prodajo in nakupi poslovnih prostorov se ne ukvarjamo.

Po naših večletnih izkušnjah le takšen pristop lahko obrodi pravočasen in za obe strani zadovoljujoč izplen. V primeru, da želite nepremičnino tržiti sami, vam lahko pomagamo urediti  potrebno in manjkajočo dokumentacijo. V primeru, da želite nepremičnino tržiti sami in še v sodelovanju s številnimi drugimi nepremičninskimi agencijami, pa za pogodbeno sodelovanje z vami nismo zainteresirani.

Posredovanje opravljava nepremičninska agenta z licenco. Zavarovanje poslovanja imamo v KUPA sklenjeno pri Zavarovalnici Triglav.

Vabljeni torej, da nas kontaktirate, če se strinjate z našim predlogom sodelovanja. V letu 2018 smo za svojo stranko v sodelovanju s partnerji na trgu, med drugim, uspešno izpeljali prodajo hiše v Zgornje Savinjski dolini ter prodajo gozda v Logatcu.

Pri svojem delu uporabljamo več različnih kanalov informiranja in razpolagamo tudi z bazo zainteresiranih prodajalcev in kupcev oziroma potencialnih vlagateljev.

Info: 041 640 458 (Biserka) / 040 453 189 (Predrag)          info@kupa.si