window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-126695368-1');

PRIČAKOVANJE

» PRIČAKOVANJE

PRIČAKOVANJE

2018-12-11T18:56:41+00:0006.12.2018|KUPA bodice|

 

Vstopamo v čas prazničnih pričakovanj in občutenj. V poslovnem svetu  je s pričakovanji tako, da je dobro, če jih je čim manj. Vedno znova se lahko prepričam v to, da se z resnično zainteresiranimi strankami, ki prepoznajo potrebe po sodelovanju s KUPA, zelo hitro, korektno in kakovostno dogovorimo o sodelovanju. Mnogi, ki tuhtajo, premlevajo, jim pošiljamo takšne in drugačne dodatne ponudbe, vmes kontaktiramo in se prepuščamo pričakovanjem “Kaj pa, če…” – na koncu tudi ostanejo na negativni strani tega osebnega računa pričakovanj. Zato je tako zasebno kot poslovno dobro pričakovanja zamenjati z željami.  Letni poslovni načrti na podlagi dogovorov, ki ne vzdržijo in pričakovanj, ki se na koncu pokažejo kot neupravičena,  se vse bolj dinamično ožijo na operativna tromesečja. Želimo si pač lahko; marsikaj. Včasih se kakšna želja po sodelovanju ali druženju s kom uresniči in drugič ne. Brez “negativnega kapitala” gremo dalje. In ob takšnem spremenjenem obravnavanju “praznih pričakovanj” naposled začnemo živeti po sistemu, da “odsotnost “ja” pomeni ta hip “ne” in bomo pač prijetno presenečeni, če bo kdaj “razmišljam, pokličem ” postal tudi “sprejmem, sodelujem”. Veliko dobrih decembrskih želja tako in drugače v imenu KUPA komunikacije.

Naročam se na KUPA BLOG

Leave A Comment

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Nastavitve Se strinjam

Analitični piškotki

Piškotki za statistiko pomagajo lastnikom spletnih strani razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran tako, da anonimno zbirajo in javljajo informacije. Ta spletna stran uporablja Google Analytics za zbiranje anonimnih informacij, kot so število obiskovalcev mesta in najbolj priljubljene strani. Ohranjanje tega piškotka nam pomaga izboljšati našo spletno stran.

Piškotki Google Maps in Facebook

Spletna stran uporablja zemljevid Google Maps, v kolikor želite, da se vam prikažejo Google Maps zemljevidi, morate le to predhodno odobriti. V kolikor želite dovoliti piškotke Facebook, le to ustrezno označite.

Sistemski piškotki

Sistemski piškotki so obvezni – ne more biti razveljavljeno. Zahtevani piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno. Piškotki za namestitve pomagajo spletni strani, da si ta zapomni informacije, ki spremenijo, na kakšen način se spletna stran obnaša ali izgleda, kot vaš priljubljeni jezik ali regijo, v kateri ste.