window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-126695368-1');

ŽUPANSKA – KUPA bodice

» ŽUPANSKA – KUPA bodice

ŽUPANSKA – KUPA bodice

2018-12-03T08:46:15+00:0002.12.2018|KUPA bodice|

Misel, ki je še kako primerna po koncu lokalnih volitev je povezana z nevarnostjo višinske bolezni. Takole nekako gre:”Ko se vzpenjaš proti vrhu moraš vedno pozdraviti tiste, ki se spuščajo. Nikoli namreč ne veš, kdaj boš sam med tistimi, ki te bodo sklatili z vrha.” Dobra popotnica moje stare mame Urške je tudi, da je pomembno, ko sediš visoko, da ne pozabiš korenin, ki si jih pognal takrat, ko si bil zelo blizu zemlje. Nekateri so spoznali, da volilci ne nagradijo vedno dobrega dela in sprememb; drugi so sprevideli, da ponavadi vrhunski športniki odnehajo takrat, ko so še na višku moči; vselej pa znajo sprejeti poraz kot šampioni. V srcu se poraženci rezultatov še vedno lahko vsaj navznoter počutijo zmagovalce, če so dali vse od sebe. Moč notranje motivacije za-kaj in predvsem tudi kako nekaj počnemo?

Leave A Comment

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Nastavitve Se strinjam

Analitični piškotki

Piškotki za statistiko pomagajo lastnikom spletnih strani razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran tako, da anonimno zbirajo in javljajo informacije. Ta spletna stran uporablja Google Analytics za zbiranje anonimnih informacij, kot so število obiskovalcev mesta in najbolj priljubljene strani. Ohranjanje tega piškotka nam pomaga izboljšati našo spletno stran.

Piškotki Google Maps in Facebook

Spletna stran uporablja zemljevid Google Maps, v kolikor želite, da se vam prikažejo Google Maps zemljevidi, morate le to predhodno odobriti. V kolikor želite dovoliti piškotke Facebook, le to ustrezno označite.

Sistemski piškotki

Sistemski piškotki so obvezni – ne more biti razveljavljeno. Zahtevani piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno. Piškotki za namestitve pomagajo spletni strani, da si ta zapomni informacije, ki spremenijo, na kakšen način se spletna stran obnaša ali izgleda, kot vaš priljubljeni jezik ali regijo, v kateri ste.